Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] /Kit z kolorową zbroją oraz enchant itemy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce zrobić dla moich ziomków mapę CTF, Capture The Flag, czyli bitwa drużynowa na przejmowanie flagi, wszystko fajnie i git, mapke robię, spawny i inne gotowe, komand bloki ustawione tak aby pokazywaly na czacie kiedy i jaka druzyna przejela czyja flage itp. Tylko teraz problem, chcę ustawić kit dla druzyny Blue i Red w essentials.

... i teraz zwracam sie do was, jak moge zrobić, dodać skórzaną zbroję do kit, potrzebne mi ID kolorowej skórzanej zbroji albo coś... lecz nie wiem skąd je wziąć jedynie co się pokazuje po pokolorowaniu takiej zbroji to:

"Skórzany Hełm (#0298)"

"Color: #993333"

-Jest to kolor czerwony

"Color: #334CB2"

-Jest to kolor Niebieski

Aha i mam jeszcze jeden problem jak dodać do Kitu enchantowane itemy... Miecz Żelazny Knockback 2 i Łuk Power 2 i Infinity 1.

Kity mają wyglądać tak:

@Dla Red:

-Czerwone Skorzane Eq

-Chleb 20

-Strzała

-łuk i Miecz te co wyżej.

-Mikstura Speed 2 Invis 1 i Absorption 1.

@Dla blue takie samo tylko inny kolor Eq.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

@Up2 Nie działa twój sposób. Twój sposób powoduje, że o 14 użyć jest słabsza zbroja czyli zamiast mieć 55użyć ma 41.

@up Przy wpisanie twoich wartości w essentials wyskakuje mi komunikat "źle zdefiniowano" i nie otrzymuje tych enchant itemów, wygląda to tak (tak zachowałem odstęp prawidłowo)- 267 KNOCKBACK:2

Zbieram Like ^^

Opublikowano

@Up Działąją Enchanty, jak skoncze reszte dam edita.

+ Działają kolorowe Eq.

Żeby poprawnie zrobić kolorowe eq w swoim kit potrzeba wam tej stronki

http://www.colorschemer.com/online.html

wzór jest taki:

- 298 1 color:255,0,0 -> Kolor Czerwony

- 298 1 color:R,G,B -> R,G,B to te "współrzędne kodu koloru".

Ok, działa prawie wszystko poza jednym, nie wiem jak dać do kits potke z 3 "własciwosciami" (absorpcja,invisibility i speed)

Zbieram Like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...