Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Minecraft Lauchner 1.6.2 - 100% działający dla no premium !

Bjurgen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !:)

Dzisiaj szukałem po internecie lauchnera do minecraft 1.6.2 i znalazłem oczywiście dla no-premium ! :) .

Tak . Więc tutaj mamy linki :

POBIERZ PLIK :

http://bayfiles.net/file/T1vj/PJBZeS/MC_Open_Launcher.jar

SKAN :

https://www.virustotal.com/pl/file/b0b52455ae5fff0101b8b7767848fdf06c7656f3503e399a6fffee65cb55fef5/analysis/

Zapewniam was 0 wirusów ! mimo iż jest 0/0 . Sam go mam i 0 wirusów .

Instalacja :

1. Pobierz klikając na stronie " DOWNLOAD " ,a następnie odczekaj 60 sekund i kliknij ponownie " Download "

2. Poczekaj aż się pobierze i przenieś plik na pulpit .

3. Uruchom plik .

4. Wpisz swój nick ( Nie wymaga hasła ! )

5. Kliknij Play i ciesz się grą :) .

---

Tutaj macie filmik przedstawiający lauchner :

http://www.youtube.com/watch?v=tFCUEkUnpUA

Instalacja modów :

Myślę ,że pomogłem :) . Dobrze ,że wujek Bjurgen2 znalazł lauchner dla no premium 1.6.2 nie ? :D .

Pozdrawiam ! :)

Dość tego za 30 dni wracam na moje stare konto zbanowe za " ref link ". Proszę mnie nie banować , to moje konto zastępcze gdy bym chciał coś poszukać posprawdzać , pościągać różne programy , pomóc innym .

Opublikowano

@Ref

To nie jest temat do nabijania postow ale wiadomosc dla was :

To dziala na 100% sam go mam . Schackowany jest tak ,ze zamienia lauchner premium na no premium , latwo schackowac go . :]

Dość tego za 30 dni wracam na moje stare konto zbanowe za " ref link ". Proszę mnie nie banować , to moje konto zastępcze gdy bym chciał coś poszukać posprawdzać , pościągać różne programy , pomóc innym .

Opublikowano

@up To nie MandeCraft tylko Mc Open Lauchner by Sparamoule

Przepraszam za odkopanie tematu .

Opublikowano

@up działa , zobacz filmik ;]

Opublikowano

Co za zryty hosting - czekam 90 sek. a potem please try again... Kurde, tak trudno wrzucić na dropbox, mediafire itp? W cholere tego jest, tylko ty akurat musiałeś na jakiś BayFiles, który utrudnia ludziom życie. Żałosne.

Opublikowano

Co za zryty hosting - czekam 90 sek. a potem please try again... Kurde, tak trudno wrzucić na dropbox, mediafire itp? W cholere tego jest, tylko ty akurat musiałeś na jakiś BayFiles, który utrudnia ludziom życie. Żałosne.

To nie ja pakowałem na ten host . To twórca a nie ja .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...