Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieg 200 metrow w 14 sekund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przechodzilem z pokoju do pokoju i zauwazylem w telewizji jakis bieg.Najlepszy gosciu w tym biegu przebiegl 200metrow w 14sekund.Czy moze mi ktos obliczyc z jaka predkoscia [km/h] biegl ?

ie068n.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie możliwe

bolt miał koło 9 s (nie wiem dokładnie) a czym dalej tym się człowiek bardziej męczy

Opublikowano

Nie ma szans, jako że najlepszy wynik świata na 100m ustalony przez Usaina Bolta wynosi 9,58s a im dłużej biegniesz tym mniej masz siły, na 200m musiałby wynieść co najmniej 2x tyle (19,14s, wynosi 19,20s)

7yo9.png

Opublikowano

Na 100%'cent coś źle zrozumiałeś, gdyby ktoś tyle przebiegł rozniosło, by się już po świecie.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Przechodzilem z pokoju do pokoju i zauwazylem w telewizji jakis bieg.Najlepszy gosciu w tym biegu przebiegl 200metrow w 14sekund.Czy moze mi ktos obliczyc z jaka predkoscia [km/h] biegl ?

To chyba był jakiś film ( Obelix i Astrlerix ) :) po wypiciu winka ktore robi im druid

Ja rowerem ledwo 45 cisne.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Musiałeś no coś zle bo w sumie nie ma nikogo jeszcze takiego zeby tak przebiegł a odbiegając od tematu troche

rowerem bym wycisnoł troche ile +/- 35 sec.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...