Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ślub

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brałem ślub ze swoja bufką w sobotę około godź 16 kupiłem pierścionki garniak i suknię poszliśmy do strszej pani i wsio ok potem na jakis plac i dostaliśmy obrączki w sobotę tj tego dnia kiedy braliśmy ślub wio ok teleportowało nas i wgl a w niedziele już dupe pierścionki nie działają co się stało mam tylko napis, jak próbuję go użyć "musisz być w wiązku by użyć tych obrączek"

Opublikowano

Może wzięła rozwód? Lub jest na mapce, na której nie można się teleportować przez obrączkę.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zostawiła cię i tyle Koniec Rozmowy xD

a tak na serio

Może jest off a jak jest on

Może jest na innym ch

może ten pierscionek to nie jest zwykly tylko z wladcy pierscieni jest tyle tych powod xdd

Opublikowano

Ślub nie mógł się cofnąć, albo pojawił się jakiś bug, albo coś jest nie tak. Spróbuj wyjaśnić sprawę z supportem metina, być może któryś z GM'ów będzie
wiedział o co chodzi, jeśli nie, zgłoś się na prywatną wiadomość na forum do któregoś z supportu.

random.jpg

Opublikowano

Sam miałem bug na ślub. Wszystko ladnie pieknie zakonczylem slub a pierscionki nie dzialaja (wszystko poprawnie zrobilem) a support mi odpisal ze mam zrobic slub od nowa. Wiec tobie tez to polecam bo te leniwe kurwy nic nie pomoga.

Opublikowano

Tak jak mówicie support nic nie pomógł stwierdzili, że z ich strony jest wszystko ok, ahh jak ja kocham te gry za "darmo"

Opublikowano

Taki temat był na oficjalnym forum metin2:

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board36-b%C5%82%C4%99dy-techniczne-i-bugi/board1272-archiwum/1647407-bug-w-ma%C5%82%C5%BCe%C5%84stwie/

Po prostu nie zakończyłeś ceremonii ślubu, to Twój błąd nie masz co pisać do supportu,musisz wziąść ślub jeszcze raz.

Opublikowano

musiałeś iść na mapę slubną powiedzieć do tamtej że ślub chcesz i potem zakończyć słub :) tera pierscionki przepadly a tych nie mozna wywalic :)

Opublikowano

Na Globalu czy na Privie?
Na globalu praktycznie nie możliwe.

Chyba, że używałeś pierścienia, na mapach eventowych lub wojennych.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...