Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Baron's Revised M416 CQB

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ostatnio wylosowałem ze skrzynki (Gold Case albo Silver Case) Baron's Revised M416 CQB na 90 dni i gra mi się ją dobrze.
Moje pytanie jest takie czy da się ją jakoś kupić za NX albo za GP i od jakiego lvl jest i czy można ją zakupić tylko jak jest jakiś event czy coś?

xh56.png

Opublikowano

Ją można dostać że skrzynki myst epic i przedłużyć można tylko Ultimate renewal kit oczywiście te 2 opcje są za nx'y

Opublikowano

zwykle cqb jest bardzo podobne wrecz takie same lepiej zamiast wydawac kase na myst epiki i renewale ktorych aktualnie i tak nie ma to poczekaj az nexon da zwykla wersje m416cqb i kupisz sobie na perma za okolo 80 zl

Opublikowano

@up widać że nigdy nie grałeś baron cqb/revised/revised baron cqb

Ta broń jest epic-rare można ja wylosować z

myst-epic

gold case

myst- np. january

można ja przedłużyć SWRK/ DRK

Opublikowano

woooww serio jest epic rare dobrze ze powiedziales bo bym sie nie domyslil i co z tego ze jest epic rare? zobacz sobie na staty zwyklego cqb i revised rozni sie tym ze revised ma troche wiekszy damage i magazynek a reszta jest taka sama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...