Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 NA ANDROIDA

kubol7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem że juz był rozstrzygany ten temat, ale znalazłem na youtube pewien filmik z linkiem do pobrania i chce aby

ktoś to przetestował bo chce wiedzieć czy to nie kolejny film (FAKE) :huh: ale wydaje się to bardzo

możliwe do zadziałania bo pod filmem napisał ,że w tym zostały usunięte :

LINK: CENZOR

- Audio

- Traffic

- HUD

- Missions

- Damage cars

- Menu

- Other bugs

Wymagania 2.3+

prosze o szybką odpowiedź ;) !!!

Opublikowano

Działa ! Serio , właśnie załadowałem i latam Niko Beliczem po Liberty City ! Tylko na moim samsungu trochę przymula co prawie co chwile ;/

Opublikowano

Najlepiej czekać ,aż sam RockStar* wyda GTA IV na platformy mobilne.

Nie sprawdzałem, ale z komentarzy pod filmem widzę ,że RACZEJ to nie fake, ale jak już powiedziałem najlepiej aby wydała to R'ka bo ta wersja może mieć jakieś wirusy albo być niekompatybilna i zepsuć(w jakimś stopniu) komórkę.

Więc chcesz to pobieraj, jak już powiedziałem z komentów wynika ,że nie jest to fake(ale pewności nie mam) - więc robisz to na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

a czy może ktoś wysłać mi link z tym plikiem na innej stronie np.mediafire chodzi mi o to czy ktoś to pobierze i zamieści na np mediafire bardzo prosze może ktoś pobrać i wstawić na mediafire? :):)

a i jeśli ktoś jest taki pomocny to prosze o linka jeśli doda!!!!!!!!!!!! :)

Opublikowano

Fake. Ta gra jest źle zoptymalizowana wgl nawet na PC. Nie jest możliwe by to działało na urządzeniach w których wolny RAM to raptem około 320 MB, a układ graficzny jest scalony (Urządzenia z Androidem 2.3+). Film jest mało realistyczne, ponieważ on przyciska te "klawisze", a one nie wykazują żadnej reakcji. W żadnej grze na system Android, nie spotkałem się z tym by przyciski były niewrażliwe wizualnie na dotyk.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

teraz pytam czy ktoś to pobierze i da na inną stronę na np.mediafire i czy jak ktoś doda to niech da mi link ok ?

Wiem że na tym forum jest mało ludzi którzy robią coś takiego żeby pomóc ale może trawie na kogoś kto pomoże.

Czekam na linka ;) .

Opublikowano

@up

Daje ci reporta za powtarzanie non stop tego samego posta.

Użytkownicy MPCforum raczej nie pobiera tej gry, moze nieliczni, juz sie tak przetrenowaliśmy z tym.

Jak gra będzie wydana oficjalnie w sklepie play,to chętnie ją przejrzę ,w co wątpie, na pewno ma w sobie coś niemiłego xD

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Bo nikt nie jest idiotą żeby wysłać płatnego SMS, pobrać to co i tak nie działa i jeszcze uploadować 2GB na serwer na którym ma sam założyć konto. Skoro tylko Ty jesteś tym zainteresowany to sam płać. Takie wykorzystywanie kogoś żeby ponosił opłaty i narażał się na zagrożenie bo Ty nie możesz zostanie zgłoszone.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@topic

Powtarzam się , ale no cóż. Każdy może wejść sobie na gta 4 w komputerze ,odpalic grę , zmienić rozdzielczość nawet jakimś programem, i udawać ,że klika palcem, a potem to zmontowac i czekać aż ludzie wyślą sms i zaczną wpłacać kasę na jego stronkę,

Moim zdaniem temat zasługuje na zamknięcie, ale ja nie mam prawa tego robić tylko twórca tematu / mod

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Po dokladnym przeirzaniu filmu. I przeanalizowniu wszystkiego. Stwierdzam, ze to fake. Mozna to np stwierdzic po tym iz jest opoznienie czasami jak wciska guziki. + brak wizaluzacji guzikow tez mnie martwi. Pan kubi to spamer ktory wyusza zaplaty jest nowy wiec mu nic nie zrobie(napewno to Multi Konto).

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...