Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Elite Moderatror

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałem wczoraj Elite bo mi wypadł z hiseca. Ale czemu to gówno raz działa a raz nie?

Przez jakieś 4-5 meczy mogłem normalnie kickać i od razu wywalało czitów jak kikałem itp. Ale po tych 5 meczach juz ten kick działał normalnie, sama wote było i nie mogłem nikogo wywalić i tak przez jakieś 3 godziny. 3 dni temu też miałem Elite i też to samo było. Dodam, że po kicknieciu jak było to wote gdzie się wybiera czy słuszny kick czy nie to zawsze był praktycznie słuszny.

O co z tym chodzi?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Myślę że elite moderator ma limit na dzień ;) musisz tam zobaczyc w sklepie opis tego itemka ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Jest bodajże 15 na 30 minut dokładnie. Nie zrozumiałem Cię dobrze, ale może chodzi o to, że po 5 kickach nie mogłeś już kickać? Może dostałeś bloka, bo większość dało F6 przy ostatnim głosowaniu.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mam już długo elitkę na perma, to się wypowiem. Na czas 24h masz na zwykłej elitce limit 30 kicków nie zależnie od votów jakie dawali ci gracze. Reset tego limitu następuje o godz. 00:00. Myślę, że to tyle w temacie :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...