Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Niezbędnik Cheatera] Regulamin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum zapowiada się obiecująco, jednak wg mnie brakuje tam regulaminu ogólnego, dotyczącego wszystkich działów. Ledwo Kokosz ogłosił konkurs, kilka osób ruszyło do akcji kopiując co się da, lub co gorsza nawet nie wspominając o autorze.

Przede wszystkim chodzi mi o zakaz kopiowania cudzych własności(artykułów, itp.), za takie coś, powiedzmy, ban na jakiś czas . Dla mnie z lekka wkurwiająca jest sytuacja, gdy ktoś napisze temat, nie poda autora i ma w dupie to, że przypisuje sobie cudzą pracę.

Większość obecnych artykułów to jakieś zlepki z różnych kursów internetowych; uważam, że powinien być podpięty jeden temat, w którym były by linki do różnorakich kursów. Mógłbym w tym pomóc, bo mam dość pokaźny zbiór linków do nauki c++, trochę asemblera, D3D, RE. Reszta tematów powinna dotyczyć tematyki tego forum - cheatowania.

Także myślę, że ludzie trochę mijają się z celem, postując jakieś kursy internetowe w dziale "niezbędnik cheatera" i powinno się to uwzględnić przy takim regulaminie..

Opublikowano

watpie by dalo sie cos z tym zrobic.....

gdyz 90-95% poradnikow bylo by cudzych a wtedy podfora mialy by tylko po 3-4 tematy

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Czyli lecimy na ilość, nie na jakość?

Powiem szczerze, że te 3-4 tematy byłyby bardziej wartościowe niż ta cała sterta niepotrzebnego nikomu gówna, skopiowanego byle jak, byle tylko aby otrzymać rangę.

Jak już wspomniałem w poprzednim pości ludzie mijają się z celem, pisząc niewydarzone "tutoriale" traktujące o operacjach bitowych, czy jakichś pierdołach nt winapi.

Ludzie, od tego są specjalne kursy internetowe, napisane przez kompetentnych ludzi, którzy wiedzą co piszą, a nie jakieś kilka niezrozumiałych linijek, które są streszczeniem pierwszych stron podręcznika do c++.

Także... ja sam nie mogę zbyt wiele zrobić, dlatego zaapelowałem tutaj, bo wg mnie to, co się znajduje w tych działach jest jednym wielkim zbiorowiskiem śmieci.

Nie zgodziłbyś się ze mną, o ile lepiej by wyglądały działy, gdyby w jednym temacie podwieszonym zebrać materiały potrzebne do nauki danego języka, a reszta tematów pisana przez naszych użytkowników byłaby wyłącznie nt cheatów?

Dziękuję. <_<

Opublikowano

o przepraszam stawiamy na jakosc ^^

Osoby z Gold Member to osoby ktore napisaly wlasne tuty an ie skopiowaly ;)

Tematy jesli juz sa to niech beda... Oto mi chodzi ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odswiezam.

Przepraszam za odkopanie tematu.

Nightmare ma racje .

To jest bez sensu.

Przykładem może być kochany Mou, ktory zrobil piekny plagiat, przypisujac sobie cala prace...

Temat Mou

To jest ukryta treść, proszę

Temat na innym forum

To jest ukryta treść, proszę

No coz . Calkowcicie popieram Night....

Opublikowano

Odswiezam.

Przepraszam za odkopanie tematu.

Nightmare ma racje .

To jest bez sensu.

Przykładem może być kochany Mou, ktory zrobil piekny plagiat, przypisujac sobie cala prace...

Temat Mou

http://www.mpcforum.pl/topic/99879-tut-tworzenie-skryptu-do-addona/

Temat na innym forum

http://forum.windowsmx.pl/viewtopic.php?f=32&t=1763

No coz . Calkowcicie popieram Night....

Screeny były moje, robiłem tak jak oni, text był w 70% zmieniony, więc to nie plagiat, ale skoro się nie przyda to usuwam treść =,=

Kronk@ odkopujesz topici bezsensu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...