Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Spadek na rankedach

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem się po pierwszych 10 rankedach do bronze 1 ;/

I mam pytanie po ilu rankedach przegranych spadne do bronze 2 itd potem po ilu ciągle będę spadał.

Link do mojego lolkingu:

http://www.lolking.net/search?name=Listerinek

I ile dostane pkt za win rankeda ?

Do tego czy ktoś by pomógł wejść do silver 5?

Mam 4 win rankedy i 6 lose jak na razie.

Opublikowano

Spada się różnie , ja 3x doszedłem do 0 pkt i spadłem dopiero jak za tym 3 razem miałem 0 pkt i przegrałem gre . Spada się również jak nie będziesz grał przez 28 dni gier rankingowych.

Pkt za wygrana/przegraną dostaje się różnie , może to być 5 pkt albo nawet i 35 pkt plusowych jak i minusowych.

Opublikowano

1. Gdy będziesz miał 0 pkt ligowych i przegrasz rankeda/rankedy. Ilość zależna od twojego MMR.

2. Sprawdź sam, zależy od twojego MMR.

3. na EUNE jesteś, więc ja ci raczej nie pomogę.

Opublikowano

chcesz być w silver ? buahahahah z takimi statami ? spójrz na swoją farme spelle i staty jesteś warzywem gnij w bronze 823897 bo to odpowiednia liga dla ciebie

jesteś za słaby nawet na bronze 5

Opublikowano

chcesz być w silver ? buahahahah z takimi statami ? spójrz na swoją farme spelle i staty jesteś warzywem gnij w bronze 823897 bo to odpowiednia liga dla ciebie

jesteś za słaby nawet na bronze 5

Typowy Polak -.-

Opublikowano

Typowy Polak -.-

a co źle mówię ? takie lowy później pierdolą ci gre gdzie on chce się cisnąć do silver z farmą 15 w 40 minucie ?

Znalazł się obrońca którego tak samo wycerowali do golda i uważa się za pro gejmera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...