Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podmiany.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Otóż siedzę w domu a taka piękna pogoda, niestety mam zapalenie oskrzeli i trzeba się wyleczyć ;x

Tak sobie myślę i myślę, czemu ja jeszcze nigdy tak na prawdę nie próbowałem w SA czegoś nie zmienić ;/

Dawno temu próbowałem podmieniać samochody, nie pamiętam jak to robiłem lecz kiepsko to wychodziło, najpierw były mega lagi a później skończyło się na odinstalowaniu SA i skończyłem bawienie się.

Lecz tak sobie oglądam filmy, kumple przecież z powodzeniem grają na serwerach SA:MP z podmienionymi samochodami i żadnych szkód nie mają, bynajmniej nie tak znacznie mają zacinki jak ja dawniej na zwykłym SA.

I miałbym teraz do was prośbę o podanie jakiejkolwiek wskazówki :ninja:, poradnika czy czegokolwiek, aby spróbować się w podmiany pobawić :)

Najbardziej pomogło by mi napisane własnymi słowami taki krótki poradnik, niż skopiowanie " suchego " tut'a z ponad 3 lat.

:)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

W dziele poradniki znajdziesz wiele takich rzeczy :) Ale skoro wolisz aby ktoś ci napisał to do dzieła!

Ja polecam ci GTA Parking, po polsku, proste w obsłudze(więc nie będę się rozpisywał) i raczej powinno ci się spodobać. Możesz w nim instalować pojazdy,skiny,bronie oraz textury(np. GTA IV to GTA SA).

Jak już powiedziałem jest to dość, proste i powinieneś sobie poradzić, jeżeli nie to albo masz tut'y na YT albo teraz ci to opiszę.

A więc do dzieła, musisz skądś załatwić sobie program, następnie otwierasz go i wybierasz program z GTA SA.Masz dwie zakładki pojazdy(do wgrywania pojazdów xD:D ) oraz Inne(czy jakoś tak; do wgrywania skinów,broni albo textur).Teraz wybierz co chcesz zainstalować.Jeżeli już wybrałeś kliknij "dodaj" po czym wybierasz folder z modem(np. skinem), jeżeli jest to skin klikasz instaluj i w opcji wybierasz "wszystkie".Jeżeli chciałeś wgrać auto to instaluj i tam wszystko powinno być. Czerwone światło oznacza błąd,żółte ,że jest zainstalowane zaś zielone to ,że NIE jest zainstalowane. Po wykonaniu tej czynności możesz zamknąć program i spokojnie grać.

Tutaj moja uwaga ,jeżeli wgrywasz coś "dużego"(dużo zajmuje) to podziel to na party.

Tutaj znajdziesz skiny,auta etc.

http://gta.net.pl/005,downloadcat,gta.html
http://www.gtainside.com/en/news.php

No to mam nadzieję ,że pomogłem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...