Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu tak spada?

FTFCmax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w szoku że bf jest (był) za 45zł bo w takiej cenie go tyg temu, równy kupiłem w Media, a dziś pacze origin 20 zł a za tyg będzie za 10zł a potem beda go rozdawać? Czemu tak tanieje, a np cod nie xD?

Opublikowano

Bo cod to wyłudzacz kasy :) dlc po 50zł dodające 1 mape 2 bronie, a co do bf-a to po prostu EA urządziło sobie taką randomową wyprzedaż, po prostu miałeś pecha że kupiłeś wcześniej.

Opublikowano

Wcześniej kupiłem za 130 zł, teraz jest za 30 zł na allegro. Na czymś się traci.

Po za tym DICE czy tam nie wiem który ten zespół że mają za dużo pieniędzy więc rozdawali za free dodatek, a teraz tanieje bf3.

Opublikowano

Ostatnio do 17 czy tam 19 czerwca był dodatek Close Quaters za friko po wpisaniu kodu BF3E3 cos takiego w origin, niestety dowiedziałem się o tym dopiero parę dni temu, trochę bezsens jeżeli gra kosztuje 20 zł to dlaczego dodatek 45zł ?

Ja nie mam pojęcia.

Btw. też kupiłem BF3 Limitowana klucz za 55zł, a w tym samym czasie za 70zł był premium na origin :D, głupotę zrobiłem jak nic, jak zawsze :P.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Mogli by zrobic tez przecene na bf3 premium edyszyn , bo mam zamiar kupowac w piatek :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...