Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko wyrównać MMR?

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam moze to głupie pytanie ale poprostu niemożliwe wydaje mi sie wyrównać moje MMR ostatnio wygrałem 3 mecze miałem 27 lp 1 przegrałem i -26 i tak cały czas musiałbym chyba wygrac z 15 gier pod rząd zeby moje MMR wyrównało sie a gdy przegram tylko jeden mecz odejmuje po 30 lp

Opublikowano

Pokaż swój profil na lolking.

Twoja teza jest prawdziwa, musisz dojść do momentu kiedy będziesz miał więcej wygranych niż przegranych c:

Opublikowano

trochę słabo to wygląda, ale tak - masz rację, musisz złapać jakiegoś ładnego win streak'a, np. tak ze 10 wygranych pod rząd... ;)

P.S. to jest możliwe :P

Opublikowano

no niestety ja robie co w swojej mocy zawsze praktycznie mam wyrównane plusowe statystyki ale jak trafi się jakis troll bo ktos mu zajmie linię to nie można nic zrobic

no cóż będę sie starał wygrywać jak najwięcej

Opublikowano

Ja pierdolę, zaraz będzie temat jak zagotować wodę.

Kurwa mać, wygrywasz więcej meczy niż przegrywasz i masz wyrównane, nie wierzę.

Opublikowano

Ja pierdolę, zaraz będzie temat jak zagotować wodę.

Kurwa mać, wygrywasz więcej meczy niż przegrywasz i masz wyrównane, nie wierzę.

po to jest forum żeby zadawac pytania pro playerze

nikt cię nie zmusza do odpowiadania

Opublikowano

Zdradzę Ci największy sekret na całym przejebanym świecie. " Musisz wygrywać " : )

@Antywarn

Twoje wygrane muszą być większe niż Twoje przegrane, musiałbyś wygrać kilka gier pod rząd .

@ edit Dzięki za warna ^_^

lucyfergif.gif

Opublikowano

to juz wiem chodzi mi bardziej o to czy jest jakiś sprytny i szybki sposób na to kim najlepiej grać

Szybki sposób na nabitke MMR to dodge'owanie z kolejek a po nich wygrywanie. Dodge z kolejki nie zmniejsza MMR, natomiast zmniejsza punkty ligowe, w efekcie tego za wygraną dostajesz więcej punktów a za przegraną tracisz mniej.

Natomiast jeśli chcesz picki na szybkie wygrane, to wybieraj Hecarima, Twisted Fate'a, Ryze'a, Akali lub Ahri. Takimi pickami bardzo łatwo wygrywać gry.

Opublikowano

graj dalej ja dostawałem po +2 pkt za mecz w silver 5... ale miałem taki win streak że doszedłem do 28 pkt i po 1 grze miałem 0 ale cały czas grałem i teraz mi normalnie idą pkty za mecze xD po prostu musisz więcej wygrywać niż przegrywać miałem win ratio 35% teraz mam na 50+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...