Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] lagi tylko na twitchu ?

extara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jakim cudem mozliwe jest ze jak gram twitchem skoki fpsow to 05 z 60 i ping z 20 -30 na 120-150 ?

Nudy ;c

Opublikowano

pomoccyyy blagam ;cc chcialbym se w koncu zagrac moim main champem ;cc (TAKIE MALE BTW NA MPC ZLE DZIALA CZAS PISANIA)

Nudy ;c

Opublikowano

Nie rozumiem o co ci chodzi...

Jeśli o to, ze podczas streamowania masz takie lagi to znaczy ze masz za slaby komputer i to jest normalne ze będą lagi. Kup lepszy sprzęt.

Opublikowano

Gryfek wróć się do podstawówki i naucz się czytać. On nie może grać Twitchem, a nie streamować na Twitch.tv. Serio poziom niektórych jest straszny.

@topic

Może spróbuj pobrać program do zmiany wyświetlanej skórki pograć na innej, bo możliwe, że to wina skórki. To byłoby dziwne, ale kto wie.

Opublikowano

po 1 nie mam wooden pc (4 rdzeniowy proc intela 3.4 GHz karta graf 1024 MB Far cry 3 full detale 50 fpsów) jak ja mam słaby sprzęt to ty jesteś w dywizji pretedenta ...

po 2 CO ?? Streamowanie .. Boże ..
Po 3 żadnych programów nie zamierzam ściągać specjalnie dla jednego championa ale no ;c

(PS. REPAIR LOLA ROBIONY 2X nic nie dalo , Reinstall calego clienta 4x robiony i nic nie pomogło , PODDAJE SIE)

Nudy ;c

Opublikowano

Nie poddawaj się , pisz do supporta , pewnie jest to głupi błąd , jeśli nie pomoże , ustaw synchronizacje pionową oraz w wyłącz dźwięki .

Opublikowano

Kleas jestes bosem stary :DD wyłączenie dźwieków pomogło znacznie z fpsami lecz ping waha się miedzy 85-102 ale i tak jest OK ! dzięki :D ale teraz to już czysta ciekawość czy mogła to być wina jakiegoś nwm "fixa" lub czegoś w ostatnim patchu ?? robili cos z twitchem ??

Nudy ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...