Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zrzut Dodatku do broni

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem za 999 funds zrzut dodatku do broni i dostałem lunetę dzisiaj wchodzę do gry ( zakupiłem zrzut wczoraj lub przedwczoraj) i owej lunety niema myślałem ze to było tylko na 2 dni ale nie wyskoczyła mi informacja że ta luneta wygasłą nie wiem oco chodzi ktoś wie ?

Opublikowano

A gdzie patrzyłeś? Przesuwałeś te celowniki w oknie modyfikacji broni? Możem masz dwie postaci na jednym koncie i nie zmieniłeś na właściwą i wylosowałeś na tej, na której nie chciałeś?

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

O itemach ze zrzutu nie dostaje się info o wygaśnięciu.Po prostu znikają i tyle.Ja też tak miałem z celownikiem M145.

Opublikowano

M145 losujesz za Fundsy, i nikt nie wie za którym razem trafisz na zawsze.

Jak ci wygasa to nie pokazuje, np założysz go do l85 i jak ci wygaśnie w miejscu celownika zostaje ten mechaniczny

Opublikowano

Aby się upewnić co do tego czy ta luneta była na 1 dzień i po prostu przez to wygasła radzę wejść w

1 jak grasz w Polskiej wersji dajesz na - mój żołnierz i historia zakupów i znaleźć ową lunetę

2 jak na Angielskiej My solider i purchase history

Tam wszystko będzie rozpisane ;)

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...