Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działający klawisz

roonek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj zauważyłem, że nie mogę pingować ALT'em co było trochę irytujące, bo grałem w dżungli. Pomyślałem sobie, że jest to jakiś jednorazowy problem i jutro zniknie, ale nie zniknął. Mogę jeszcze powiedzieć, że ALT w ogóle nie działa mi na lolu, ponieważ nie mogę dodać lvl'a do skilla i jak dodaje do ustawień, żebym dodawał lvl "ALT+q/w/e/r" to pokazuję mi tylko q/w/e/r. Dodam jeszcze, że podczas grania jestem na VT i rozmawiam właśnie ALT'em i wszystko działa.

Za pomoc, bardo dziękuje.

Opublikowano

Jeśli zmiana ustawień w lolu nic nie daje. Skoro na TS3 też Ci nie dział alt.
Sprawdź jeszcze w jakiejś 1 lepszej grze czy Ci działa. W sumie nie musisz sprawdzać
Ale wnioskuję że byłeś na tyle nieuważny że wylałeś na klawiature słodkie picie -.-.
Jeśli tak to wysusz ją porządnie.
Proponuje wyjąć klawisz, i jakoś wyczyścić, go najlepiej patyczkiem do uszów.
Jeśli myjesz klawiature jakimiś detergentami to prawdopodobnie nic to nie da. bo to mogło dojść głębiej
Jeśli bardzo Ci to doskwiera kup nową klawiature, albo zmień przycisk pingowania na np.. X,

Opublikowano

Jeśli Ci tak bardzo zależy na tych pingach , zmień z alt np na f2 w ustawieniach . Myślę , że tu problem klawisza , trzeba mocno dociskać , lub Ci się psuje .

Opublikowano

Jeśli zmiana ustawień w lolu nic nie daje. Skoro na TS3 też Ci nie dział alt.

Sprawdź jeszcze w jakiejś 1 lepszej grze czy Ci działa. W sumie nie musisz sprawdzać

Ale wnioskuję że byłeś na tyle nieuważny że wylałeś na klawiature słodkie picie -.-.

Jeśli tak to wysusz ją porządnie.

Proponuje wyjąć klawisz, i jakoś wyczyścić, go najlepiej patyczkiem do uszów.

Jeśli myjesz klawiature jakimiś detergentami to prawdopodobnie nic to nie da. bo to mogło dojść głębiej

Jeśli bardzo Ci to doskwiera kup nową klawiature, albo zmień przycisk pingowania na np.. X,

Śmiesznie sklejasz zdania strasznie :D

Rozkręć klawiature i prawdobodobnie masz tam takie 3/2 Folie z siecią dróg wyczyść je spirytusem.

Tylko rozkręć klawiature tak żebyś ją potem zlożył :D Jak tam będzie coś innego to napisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...