Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pkt LP

Gustaffox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj dostałem się do Brązu 1, niby wszystko cacy... lecz pojawił się problem za wygraną dostałem 8 pkt. Czytałem gdzieś, że trzeba przegrać, aby tak jakby licznik się zresetował i normalnie naliczało po 20-25. Przegrałem 2 rundy, 1 wygrałem... Efekt: 9 pkt za wygraną :/. Czy zawsze tak jest? Żeby wyjść z Brązu do Silvera trzeba wygrać podrząd te 9 rund licząć 11 pkt za wygraną ?

b86c80dc977788b161043a1c8ca1716d.jpg<- Klikać :D

Opublikowano

Wczoraj dostałem się do Brązu 1, niby wszystko cacy... lecz pojawił się problem za wygraną dostałem 8 pkt. Czytałem gdzieś, że trzeba przegrać, aby tak jakby licznik się zresetował i normalnie naliczało po 20-25. Przegrałem 2 rundy, 1 wygrałem... Efekt: 9 pkt za wygraną :/. Czy zawsze tak jest? Żeby wyjść z Brązu do Silvera trzeba wygrać podrząd te 9 rund licząć 11 pkt za wygraną ?

Co ty wtedy czytałeś, wtf.

Żeby punkty nabijały się w większych ilościach musisz zwiększyć swoje MMR. Możesz to zrobić poprzez wygrywanie rankedów, można też dodge'ować kolejki a następnie wygrywać. Nie zawsze tak jest, ale czasem tak bywa.

Opublikowano

InQer jak się w ogóle nie znasz to lepiej się nie udzielaj. Tak będzie lepiej dla wszystkich.

Jeśli chcesz zdobywać więcej punktów to musisz po prostu powygrywać parę meczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...