Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na razie mam internet z Orange i jestem nie zadowolony, więc, kiedy mi się umowa skończy planuje zmienić dostawcę. Jakich polecacie ? Internet chciałbym szybki , 60mb, 100mb i wysoki upload. Dodam że internet z UPC i Multimedia, nie jest dostępny w mojej miejscowości.

I przy propozycjach, najlepiej by było, jakbyście podali, jakie warunki trzeba spełniać, głównie mi chodzi o telefon, czy trzeba bd zmieniać operatora.

Opublikowano

Netia, 65,90 zł miesięcznie, za pierwszy miesiąc umowy płacisz tylko 1 zł. W pakiecie masz 100 mb/s internetu, dodatkowo zaprogramowane przez system foton który jest na tyle szybki, że porusza się z prędkością światła. Dodatkowo możesz wybrać sobie coś z tego:

• Netia spot
  • Wirtualny dysk
  • Elektroniczna faktura
  • Pakiet antywirusowy
  • HBO GO
  • MOOD
Opublikowano

Internet z Netii jest zajebisty. Sam posiadam 150Mb/s i naprawdę śmiga nieźle :)

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Okej, tylko powiedzcie mi, co trzeba spełniać ?

Ten internet jest podłączany do tel czy coś ? :)

Jesli chcesz tylko internet to podlaczaja ci kabel, nie ma zadnego telefonu.

Sam mam netie 20 mb za 45 zl .... A gdybym wiedzial to bym wzial 100 mb za te 65 .............

Ale polecam netie, netia wykupila dialog

Po 2 nic nie musisz spelniac :D Oni daja ludziom neta ktorzy nie maja pracy xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jeśli mieszkasz gdzieś w warszawie weź symetryczne łącze z bezpośrednim wyjsciem na świat 1gb/s :D

@topic podaj z jakich firm możesz wziąc internet, powiemy która najlepiej :D

Liczę na +

18706.png

Opublikowano

Nigdy, ale przenigdy nie bierz netii. Same problemy, rozłączanie internetu, problemy z umową, zmiany prędkości, porażka.

Jak już mam chyba 3 umowę to ani razu nie miałem problemów. Zmiany prędkości? To nie jest orange czy play. Problemy z umową? Nic z tych rzeczy. Jak się nie umie czytać, to później można mieć problemy i pretensje do samego siebie. Rozłączanie internetu? Tak raz na ruski rok jak są jakieś przerwy techniczne.

Opublikowano

Z Netii mogę mieć internet, bo już kiedyś dzwonili i proponowali.
Jedni maja problemy, a drudzy nie..

Myślę, że na pewno bd lepiej niż to Orange moje, neta rozłączają przynajmniej 1 raz w ciągu dnia.. Nie mówiąc o prędkości i pingach :O Chyba zdecyduje się na Netie.

@edit.

Jesli chcesz tylko internet to podlaczaja ci kabel, nie ma zadnego telefonu.

To jeszcze mi powiedz, jak oni podłączają tego neta, do czego ? Skoro nie trzeba tel, tylko sam kabel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...