Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher od Geoing'a

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, znając życie banalny. Otóż. Pobrałem launcher ów Pana wyżej xD I nie mogę zrobić run.bat tak jak na filmiku, czyli, zostaje jaki dokument tekstowy. Jak to zrobić, żeby działało jak należy?

Opublikowano

@Up To zaraz spróbuję najwyżej. Ale jak je wgrywać?

@Top Niech mi ktoś powie co mam zrobić co do tematu? Wie ktoś? :(

Opublikowano

@Up To mi coś nie wyszło... Bo wgrałem tak już parę razy, crasha brak, a mody nie działają tak czy siak...

Opublikowano

Wpisujemy %appdata% wchodzimy w .minecraft versions następnie dany folder kopiujemy i wklejamy, dodajemy do niego przedrostek np mod następnie robimy tak samo w plikach tego folderu. Wchodzmy w JSON a następnie w ip "1.6.2" dodajemy do 1.6.2 nazwe "1.6.2mod". Potem otwieramy 1.6.2+nazwa za pomocą Winrar, USUWAMY META INF, a potem przenosimy zawartość ModLoader do 1.6.2+nazwa.jar!. Minimalizujemy folder. Zamykamy i odpalamy minecraft launcher, tworzymy nowy Profil, odpalamy minecraft, czekamy chwile, zamkyamy minecraft ale nie minecraft launcher.
Patrzymy na nowo powstały folder mods w 1.6.2mod, wchodzmy w niego i wrzucamy tam nasze modifikacje

mpc.png

Opublikowano

Najlepiej pobierz po prostu inny launcher ^^

Polecam ten od Minecraft Polska ;)

Pomogłem? Nie zapomnij dać lajka, to mnie bardzo motywuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...