Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwery only pistol

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Widzieliście kiedyś serwer tylko na pistolety? Ja grałem na serwerze only shotguns, ale takiej broni nie miałem, więc używałem nóża. Jeszcze widzialem serwer only recons(mam tam vipa).

Czyli są serwery only pistol? Obawiam się, że gracze ze scatterem mieliby łatwe nabijanie fragów. Przecież taki gracz z M9 full hp nie pokona gracza z deagle(jeśli są sam na sam i siebie widzą).

Opublikowano

Nie, nie ma serverów gdzie zawsze jest Only Pistol ale na (najgorszym, banują za nic) "Multiplay : Polska battlefield-play4free.pl" są czasem eventy typu No Rules Mondays,No OP weapons i Only Pistol day ale to będzie na servie z hasłem które pewnie będzie podane na forum(jest na bannerze servera). Ale i tak NIE POLECAM go.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Ej czemu, np. famasa uważają za op i kickają za prebuy? A ja widzę gościa 15 lvl i m82. Żal.

Ostatnio miałem farta na serwie, przejąłem flagę i do tego 6 gości z rzędu zabiłem deagle.

Dostałem bana na serwie, jak byłem głupi na medyku. Heeelp!

Opublikowano

Grałem na t4g i dostałem bana- bo nie miałem 10 lvl. Najczęściej gram na Oman Only, GBF Sharqi+Basra Rush,24/7 Sharqi, German Eagle

Opublikowano

Grałem kiedyś sobie na Dalianie i nagle część graczy rzuciła hasło only pistol !!! Faktycznie fajna była zabawa i co dziwne bany leciały od razu jak tylko ktoś użył innej broni nawet za noża !!! Pojazdy tylko do przemieszczania się bo Ban ;-) Nie pamiętam nazwy serwera ale było świetnie. Oczywiście zawżała dyskusja na temat czy scattergun to pistolet czy shotgun . Jednak admin nie banował za bieganie z tą bronią . Oj pograłbym jeszcze raz na takich zasadach . Zawsze to jakaś odskocznia od normalnej potyczki :-D

Opublikowano

Ej czemu, np. famasa uważają za op i kickają za prebuy? A ja widzę gościa 15 lvl i m82. Żal.

Ostatnio miałem farta na serwie, przejąłem flagę i do tego 6 gości z rzędu zabiłem deagle.

Dostałem bana na serwie, jak byłem głupi na medyku. Heeelp!

Kicki za famasa to jednak dla mnie trochę zrozumiałe broń jest w wielu kwestiach za szybka z dużym dmg i do tego b.dobra celność także wielu przypadkach nie ma się szans.

Co do prebuy to dla mnie istna głupota,żeby za to wywalać.... dlaczego,a no dlatego skoro dużo osób ma większe lvl-e to i więcej pkt umiejętności mają,więc jest to duże ułatwienie do tego dobra broń i jest kosa,a teraz postawcie się na niższe lvl-e jak oni mają rywalizować z wyższymi lvl-ami mając cienkie bronie ???

Opublikowano

Kicki za famasa to jednak dla mnie trochę zrozumiałe broń jest w wielu kwestiach za szybka z dużym dmg i do tego b.dobra celność także wielu przypadkach nie ma się szans.

Co do prebuy to dla mnie istna głupota,żeby za to wywalać.... dlaczego,a no dlatego skoro dużo osób ma większe lvl-e to i więcej pkt umiejętności mają,więc jest to duże ułatwienie do tego dobra broń i jest kosa,a teraz postawcie się na niższe lvl-e jak oni mają rywalizować z wyższymi lvl-ami mając cienkie bronie ???

Przecież vintorez jest szybszy. Kiedyś gracz był 1, miał odpowiedni poziom do as-vala, a go wyzywali. Ja wtedy grałem i mnie nie kickali. Ale bałem się, bo co kilka minut były kicki za prebuy. Widocznie grał admin.

Do tego ja, mając famasa od 1lvl, byłem wyzywany: "famas 5 lvl impossible". Ale u nich był gość 11lvl z l85. Napisałem:" why this player has have a l85 on 11lvl?"

Nikt się nie odezwał.

Opublikowano

Widziałem gdzieś server only pistol tylko nie pamiętam jak się nazywał. Tylko że, dopóki nie przyszedł admin wszyscy używali jakich chcieli broni...

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Dzisiaj grałem i był admin. Tylko szkoda, że zbanował gracza za c4, ładnie nam pomagał z "elki". Potem był 11lvl i pecheneg. Wcześniej jeszcze powinni zbanować gracza 17lvl i m82... Chociaż lubię m82 tylko za dźwięk wystrzału: słysze jakby kontener upadł na ziemię. Ten gracz spawnkillował,to chciałem ubić gracza, ale skończyła się runda.

Mam też buga: jak ktoś ma m82, to nie widzę jego lunety, gdy widzę w kill cam.

Opublikowano

Ja właśnie też nie widzę lunety od m82

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Skoro idziemy dalszym tropem m82 to mój medyk jeszcze ani razu nie usłyszał oddechu z tej broni i zawsze jestem z niej zabijany no chyba,że to bug skilla i nie działa jak trzeba,albo ta broń zbugowana :D

Opublikowano

Wiesz, ja to słyszę jakby spadał kontener na ziemię. Być może koleś w kill cam nie strzela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...