Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dodać Tekstury Do Zbroji?

xXxPpWxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie!

chce sobie zrobić by było widać zbroje ID: 11979 nie widać jak ją ubiorę

jak to zrobić było widać ?

johnmorrisonxxxppwxxxsc.png

Autor-Klik Na sygnę

:)

Opublikowano

Zmieniasz tekstury do pliku gr2 z hwanga czerwonego na hwanga brazowego. Sa w PC koreanskim folder warrior

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

RaVvEN ktore pliki to ta biala zbroja ?;> Tzn jaka nazwa ^^

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

możesz wrzucić te "wymysły", a co do clienta to można by pokombinować

Pomagam we wszystkim związanym z Metinem, moje GG: 6480972

Opublikowano

To tak zbroje na razie i nie wszystkie bo mi klient się usunął :

Bez Nazwy wojownik:

Zbroja Zmierzchu Bogów wojownik:

Lord wojownik:

Brak Nazwy Sura:

Brak Nazwy sura:

brak nazwy oczywiscie sura:

Niebiańska Zbroja Płytowa wojownik:

Mroczna Zbroja o dziwo wojownik:

To wszystko.Jak ktoś chcę to niech pisze to wrzucę pliki DDS.Oceniajcie

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Ok dodam ale zrobie to tak ze zamiast zwyklych zbroji dla woja i sury beda te bo to zeby byly jako dodatkowe to musi serwer ustawic :/

foldery ymir work/pc/sura i warrior:

Nazwy będą takie same jak normalnie bo jeszcze nie dodałem ich do item_proto.Co do skilli to są troche zmienione.Nie mam programu antywirusowego więc skanu nie daję.Prosiłbym kogoś o przeskanowanie.Foldery są czyste, są tam tylko pliki DDS,jpg,bmp i te inne.Możecie robic z tym co chcecie bo nie podpisuję się pod tym :DJeśli skilli nie chcecie to po prostu usuńcie foldery skill i effect i wtedy wklejcie i podmieńcie.

ODP na Poniżej:No przesyłam na speedyshare 79%.I jakbyś mógł przeskanować bo niechcę warna :/

Nie mam nigdzie konta więc może być pobrane tylko 10 razy wię jak ktoś chce to niech ściąga i wrzuci gdzieś indziej.

Dziękuję za uwage.

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...