Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wall Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy moze ktos podać kod do wall hacka bo w temacie Warrock C++ Cheat - Krok Po Kroku i Kody Dla Hacka! nie ma.Najlepiej zeby działał do gier typu Call of duty 4 albo cs`a z góry dziękuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja_pierdole.jpg

Chyba engine i to nie tylko od tego zależy zależy także od tego czy gra używa directX czy OpenGL do tego Warrock miał Adress GlassWall dzięki któremu sciany były przezroczyste

Opublikowano

na pewno adresy funkcji DirectX do tego cs musiał by używać directX a nie openGL który w przypadku Cs jest o niebo lepszy

co do zmian w kodzie kod zależy od fantazji programisty powinieneś to wiedzieć prawda jest taka ze zależy ci na kopiuj wklej

Opublikowano

No właśnie to nie jest tak że hop siup i już masz ;] naucz sie programowania to konkretnie coś zrobisz :)

mylisz się to jest hop siup jak się wie co się robi i czego się szuka

znalazłem jak zrobic wallhacka ale nie wiem jak zrobic zeby działałdo cs'a non steame lub call of duty 4 co trzeba zmienic.

już ci kurwa napisałem

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...