Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie Tery Online - słaby transfer

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka pobieram tere i nie wiem co sie dzieje mam słaby transfer

tutaj kilka ss'ów

64625124 to ss mojego łącza

aa tutaj po ile mi pobiera ;x http://imageshack.us/photo/my-images/38/bkr8.png/

tak jak było widać na ss pobiera mi po 77 kb/s przy internecie 20 mb (hmmm powinno mi pobierać po jakieś 2 mb/s) pobiera mi po 77 kb ii do tego bardzo ścina mi przeglądarkę musze czekać jakąś minute do załadowania stronki jak wyłączam tere wystarczy odświeżyć strone i odrazu jest wczytana tak samo z bufforowaniem np muzyki na YT

aa i jeszcze jedno jak zrobić żeby ten launcher był mniejszych rozmiarów bo tak jak widać na ss nie mieści mi sie w ekranie

Opublikowano

przesuń go w duł i tam masz jak w normaplych folderach do minimalizacji klikasz i powinno ci zmniejszyć a co do pobierania to nie wiem czemu ci tak chodzi mi normalnie pobierało a spróbuj odpalić samego pacha bez odpalonych programów które ciągną neta . A ty masz tego neta rozdzielonego na kilka kompów czy tylko na swoim masz/?

75775358773159538492.png

Opublikowano

byłem w takiej samej sytuacji jak ty po kilku godzinach pobieranie mi zwalniało,ale można temu zaradzić wystarczy zamknąć launcher i ponownie uruchomić,po znalezieniu plików przez launcher ściąganie ponownie odzyska swoją prędkość zależna od twojego łącza internetowego.Jeszcze mnie interesuje inna kwestia czemu się bawiłeś ustawieniami,sprawdziłem twoje zdjęcie i perfidnie widać,że sam się ograniczyłeś po przez złe ustawione opcje.Niżej zamieszczam zdjęcie jak powinno być.

post-509869-0-00205600-1374485487_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...