Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Let's Play TERA online #1

Yosito0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko to ja ! Ten noobek z TERA :P Na tym forum już nie którzy mnie znają i wiedzą że zaczynam grać w tą grę dlatego postanowiłem nagrać jak gram :P na początku chcę zobaczyć czy będą zainteresowani ;)Proszę Was o jak najszybsze komentowanie tej serii pod filmikiem, jak i decydowania się którą postacią gramy ;) ( co do Pro, w filmiku już mowilem, ale już tu powtórzę bo nie którzy nie oglądają do końca, iż seria jest nadal aktualna tylko narazie nie mam weny! Ale spokojnie :) nie dlugo następny odcinek !

Nowa seria, nowe wyzwania, nowa przygoda w tej wspaniałej grze. Świetna grafika, dzięki której zabawa w grze jest jeszcze lepsza! Mam nadzieje że seria się przyjmie jak i się Wam spodoba! :) Komentujcie,subskrybujcie no i ENJOY!

TO NIE REKLAMA ! ZNAM TU SPORO OSÓB I ROZMAWIALIŚMY NA TEMAT TEJ GRY! NIE PRZYJMUJĘ KOMUNIKATÓW TYPU REKLAMA, GDYŻ TO NIE JEST PRAWDA! DO REKLAMY SŁUŻA INNE FORA! Z GÓRY DZIĘKUJĘ.

Opublikowano

Najbardziej zalezy mi na tym, abyście wybrali postać którą mam grać! Wtedy możemy kontynuować tą serię :P I może pogierczymy razem :D

Opublikowano

Pochwalam takie inicjatywy :) Sama miałam zamiar w wakacje pokręcić LP z Tery, ale jakoś się to rozpłynęło póki co.

Co do klasy postaci, to chętnie obejrzałabym mystica albo warriora :P

PS nie pisz postów pod sobą xD

#don't care

Opublikowano

Proponuje zrobić ankietę "kim mam grać" ze wszystkimi dostępnymi postaciami i każdy będzie miał okazję żeby oddać głos

Opublikowano

Proponuje zrobić ankietę "kim mam grać" ze wszystkimi dostępnymi postaciami i każdy będzie miał okazję żeby oddać głos

A jest taka możliwość? ;o będę wam naprawdę wdzięczny !

Opublikowano

jak zakładasz nowy temat to na samym dole jest dostępna taka opcja,teraz raczej nie można dodać

Opublikowano

jak zakładasz nowy temat to na samym dole jest dostępna taka opcja,teraz raczej nie można dodać

No juz zrobiłem nowy temat :P zapraszam ;D

Opublikowano

a ja mam takie pytanko czy ma ktoś z was może warriora 60 lv , jak tak to jakie combo robicie żeby wyciągnąć jak największe dmg z scythe

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...