Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zainteresuje się ktoś w końcu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz mnie chuj jasny strzeli. Jeden GM nie odpisuje, drugi też nie, gadałem z 3 niby odbanował i chuja. Ban nadal jest. "Rozmowa" na gg makinem a gdzie taaaaaaam po chuj się zainteresować.

Dostałem bana od ReallSkill na konto Baby Buns już jakiś czas temu na 7dni za obrazę kida. Napisałem odwołanie które oczywiście nie zostało zaakceptowane z konta Baby Buns!. Dość stare konto na które pozwolenie miałem jeszcze od Mou z którego nie korzystałem. Skorzystałem z niego do wyżej wspomnianego odwołania. Ale co tam, ReallSkill wjebał mi perma na Baby Buns i na Baby Buns! za multi -.- Więc napisałem do niego na gg, rozmawialiśmy. Poprosiłem żeby odbanował mi konto na którym mam 1800 postów, nick: Baby Buns, lub przywrócenie bana 7 dniowego. Zgodził się i powiedział, że konto zostanie odbanowane. Więc czekałem, odbanował konto Baby Buns! -.- (o które nie prosiłem) i dalej przestał się kompletnie odzywać, nie odpisuje. Teraz, jako że miałem na koncie Baby Buns! 112/100 ostrzeżeń, przez, jak to makin powiedział, błąd systemu dostałem kolejnego bana. Pisałem do GM. Marselo nie odpisał, TheJeron78 także nie odpisał. Napisałem do CvS, on odpisał, coś niby popatrzył i kazał sprawdzić za jakiś czas. Sprawdziłem, ban jest do tej pory, on przestał odpisywać. Wczoraj pofatygowałem się i znalazłem gg do makina. Powiedziałem mu co i jak o koncie Baby Buns! to powiedział, że błąd systemu. Ale co? Oczywiście nie odbanował. A co z kontem Baby Buns? Także mu opisałem wszystko i nawet już nie odpisał. Po co to pisze? Żeby ktoś się w końcu kurwa zainteresował. Bo mam dość czekania w nadziei, że może ktoś kurwa łaskawie odpisze. Tyle ode mnie. Znając życie, dostanę kolejnego bana, bo używam tego konta do napisania tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...