Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Cheat Engine - 11x11 - Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Działa do przeglądarkowych ale nie do tych które zapisują dane na serwerze. Czyli do gier na fb nie będzie działać. Możesz zmieniać kasę w grach na wyspagier itp.

4758463064.png

Opublikowano

głownie jak tam wyżej powiedzieli program jest przeznaczony do gier takich z ołaczenia serwera a internetowych przeglądarkowych to nic tutaj nim nie zdziałasz chyba że jakoś sie podłączysz do ich bazy.

Opublikowano

Z tego co wiem to te gierki facebookowe są dość dobrze zabezpieczone, a cheatengine chyba nie spisuje się najlepiej w grach przeglądarkowych :/

43754361846876289522.png

Opublikowano

Z tego co wiem to te gierki facebookowe są dość dobrze zabezpieczone, a cheatengine chyba nie spisuje się najlepiej w grach przeglądarkowych :/

Z tego co wiem... blablabla. Ja też wiem, że facebook ma zabezpieczenia jak zamek do drzwi...

Topic.

Wizualnie da się, ale tak to raczej nie

Opublikowano

@up

Działa do przeglądarkowych ale nie do tych które zapisują dane na serwerze. Czyli do gier na fb nie będzie działać. Możesz zmieniać kasę w grach na wyspagier itp.

Poprawka, mozna na Fb, nie wszystkie ale niektore jak:

• Social Empires
  • Dragon City
  • Social Wars
  • Mindnight Club

Itp, wiecej akurat nie znam ale napewno jest ich wiecej ;)

Serv: Metin5 Nazwa? : KKaeNN Poz.: 51

4FunMt2 : DajCiacho : Nieznana :(

Opublikowano

bo te 'niektóre' zapisują pewne wartości po stronie przeglądarki

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...