Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem , kiedy sciagam bola i zaktualizuje mam problem , ze wersja programu nie jest zgodna z moim windowsem (mam 64 bit) , wtedy odlaczam internet (mam czystego bola sciagnientego) i wlaczam neta kiedy sie uruchomi , ale nie dziala zadan skrypt , moge prosic o download 64 bit bol ?

Opublikowano

Ja mam Windows 8 64 bit i mi BoL działa bez problemu. Pobrałem BoLa ze strony wydawcy :)

Klikasz PPM na BoL Studio.exe, wybierasz właściwości, następnie przechodzisz do karty Zgodność i zaznaczasz opcje Uruchom jako administrator

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Siema mam problem , kiedy sciagam bola i zaktualizuje mam problem , ze wersja programu nie jest zgodna z moim windowsem (mam 64 bit) , wtedy odlaczam internet (mam czystego bola sciagnientego) i wlaczam neta kiedy sie uruchomi , ale nie dziala zadan skrypt , moge prosic o download 64 bit bol ?

Możesz powiedzieć dokładnie jaki masz system operacyjny?

8372383248.png
Opublikowano

Windows 7 home premium

procek: Intel® Core22 Duo CPU p8700 @ 2.53GHz 2.53 GHz

Zainstalowana pamiec: 4,00GB (RAM)

System 64 bitowy system operacyjny

@EDIT Błąd: Wersja tego pliku jest niezgodna z wersja uzywanego wystemu windows sprawdz informacje dotyczace systemu na tym komputerze jaka wersja programu jest potrzebna (x84 32 bit czy x64 64 bit), a nastepnie skontankuj sie z wydawca oprogramowania

Prosze o pomoc bo elo hell boli ;/ (n00by feedery itd...)

@EDIT2 Po uruchomieniu aktualizuje sie i jest "Please Relaunch" Po tym ikona znika i sie tworzy nowy plik tekstowy "Bol Studio.old" a kiedy otwieram ten exe to jest blad ktory podalem powyżej

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...