Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomysł na serwer

Pomysł  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Fajne?

• Dobry pomys?
      2
    • Shit
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Co myślicie o serwerze opierającym się na znanej nam wszystkim grze bioshock infinite, a raczej na jego idei czyli na latającym mieście. Mógłyby być to serwer rpg z domieszką strategii dwie wyspy z pozoru o odmiennych racjach toczą ze sobą wojnę. Na jednej panuje "szczęście" tak jak w Columbii, a druga jest opustoszałą, zniszczoną epidemią i rządzoną przez gangi... Co o tym myślicie i czy jest to wykonalne latające gigantyczne wyspy itp?

Opublikowano

Każdy kreatywny pomysł na serwer jest dobry, jeżeli tylko osoba realizująca ten plan ma jakieś doświadczenie w tworzeniu takiego servera i ogarnia co, gdzie i jak. Sądzę, że pomysł fajny :3 Jeżeli masz zamiar się za to zabrać, to powodzenia! Co do wykonania wysp, tak to wykonalne ;p

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Pomysł dobry, ale wiesz, takie coś wymaga pracy i chęci tzn, autorskie pluginy ( no chyba że wolisz czyjesz ) i samo budowanie tej mapy to by było troche roboty. Wszystko jest jak najbardziej wykonalne tyle że samemu na pewno będziesz długo to robił . Powodzenia :)

Opublikowano

Według mnie wszystko okej, tylko wiadomo to jest "pomysł".

Z wykonaniem będzie o wiele trudniej, ponadto bez modów

taki serwer na pewno nie wypali. Lecz, jakby się udało to

byłby to naprawdę dobry hit.

Opublikowano

Chętnie wykonałbym coś takiego jednakże nie mam rąk do pracy, nikt nie che pomóc i będzie to ciężka robota.

Opublikowano

Dużo osób ma dobre pomysły ale mały procent z nich robi coś w kierunku aby taki serwer powstał staraj się to z czasem zobaczysz efekty, no cóż napisz w odpowiednim dziale to może znajdziesz ekipę.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Już napisałem nikt się nie zgłasza jednak problem jest w tym, że nie jestem jakimś komputeromaniakiem i nie mogę spędzić całego dnia przed kąpem, dlatego też potrzebuje ekipy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...