Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BOL, kolejny problem

konrad21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem spróbować odpalić tego całego "Bol-a" jednak od poczatku napotykam sie na problemy, najpierw miałem blad failed to download <z ktorym sobie jakos poradzilem> potem brak plików dll, na samym koncu gdy myslalem ze juz zacznie dzialać, odpalam gre robie sobie elegancko gre z botami, wybieram Ryze kiedy gra powinna sie ladowac wyskakuje "bol injected" jednak po chwili wywala mnie do pulpitu a lol wylacza sie nawet z procesów dodam, ze probuje na tej wersji "latest" 3.8 tez mi nie dziala :)<3.9 w sumie tez xD > macie jakies pomysly ? bo z tego co wiem to innym graczom działa

Opublikowano

Z tego co wiem skrypty nie działają na botach (bynajmniej ja tak miałem). Odpal normalną rozgrywkę, powinno działać.

Opublikowano

Mnie też po chwili wywalało do pulpitu albo wywalało jakiś błąd. Powodem tego u mnie był skrypt jaki nie działał, dałem inny i działa ;)

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Witam chciałem spróbować odpalić tego całego "Bol-a" jednak od poczatku napotykam sie na problemy, najpierw miałem blad failed to download <z ktorym sobie jakos poradzilem> potem brak plików dll, na samym koncu gdy myslalem ze juz zacznie dzialać, odpalam gre robie sobie elegancko gre z botami, wybieram Ryze kiedy gra powinna sie ladowac wyskakuje "bol injected" jednak po chwili wywala mnie do pulpitu a lol wylacza sie nawet z procesów dodam, ze probuje na tej wersji "latest" 3.8 tez mi nie dziala :)<3.9 w sumie tez xD > macie jakies pomysly ? bo z tego co wiem to innym graczom działa

Uruchom jako administrator. Spróbuj także w innym trybie zgodności.

8372383248.png
Opublikowano

Mój system to windows XP więc admin odpada :D, na "normalu niestety tez nie dyga" z tego co wyczytałem na oficjalnym forum bola duzo osób ma podobny problem do mnie i nie do końca wiadomo z skąd to wynika. Skrypt mam skopiowany z forum, juz szukam :Dhttp://pastebin.com/wLPqfEzH moglby ktoś mi wysłać paczke z waszym skryptem ? moze to wina tego, ze zle skopiowałem juz sam nie wiem :). Jesli ktos wie jak rozwiazac ten problem prosiłbym o pomoc : D

Opublikowano

Mój system to windows XP więc admin odpada :D, na "normalu niestety tez nie dyga" z tego co wyczytałem na oficjalnym forum bola duzo osób ma podobny problem do mnie i nie do końca wiadomo z skąd to wynika. Skrypt mam skopiowany z forum, juz szukam :Dhttp://pastebin.com/wLPqfEzH moglby ktoś mi wysłać paczke z waszym skryptem ? moze to wina tego, ze zle skopiowałem juz sam nie wiem :). Jesli ktos wie jak rozwiazac ten problem prosiłbym o pomoc : D

No to już wszystko wyjaśnia. Twórca BoL'a powiedzał (zaznaczył), że BoL obsługuje tylko Viste/7/8.

8372383248.png
Opublikowano

up ale mi na win 7 też nie działa craszuje więc wytłumacz mi to a i cały czs wyskakuje mi bugsplat

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...