Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] pluginu na robienie gór

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie:

pluginu, w którym daje komendę /góra wysokość, x podstawy y podstawy, materiał(y) a on robi - piękną, nieregularną górę o zadanych parametrach - to taki wyśniony ideał. A generalnie cokolwiek, co nie zrobi piramidy, walca ani innego regularnego kształtu tylko właśnie piękną, bo nieregularną górę.

Opublikowano

wydaje misie ze takiego pluginu nie ma a jeśli jest to prywatny

jeśli tak ci zależy to poszukaj dobrego technika do pisania pluginów

Opublikowano

WorldGuard.

Zabawa z gravel'em, który ładnie się układa + później

zamiana gravelu na dowolny blok. Według mnie

najbardziej komfortowy plugin na robienie "gór".

Opublikowano

TenStylOdLajka: Generalnie w tej chwili tak to robię - stale //replace i //replace :P Ale od jakiegoś terenu muszę zawsze wyjść a to oznacza szukanie czegoś interesującego po mapie a potem kopiowanie i wklejanie, gdzie przy dużych obszarach serw mi się wiesza albo ręczne gromadzenie bloków - strasznie upierdliwe.

Opublikowano

TenStylOdLajka: Generalnie w tej chwili tak to robię - stale //replace i //replace :P Ale od jakiegoś terenu muszę zawsze wyjść a to oznacza szukanie czegoś interesującego po mapie a potem kopiowanie i wklejanie, gdzie przy dużych obszarach serw mi się wiesza albo ręczne gromadzenie bloków - strasznie upierdliwe.

No to mówię, że coś takiego zrobisz pluginem VoxelSniper.

Może podeślę Ci filmik jak wygląda tworzenie gór tym pluginem.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...