Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarabianie AD

4Gen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Pewnie od razu mnie zrugacie ze len itp itd ale jezeli juz byl taki temat to bardzo przepraszam..

Przechodzac do konkretow mam obecnie 37 lvl (specjalista 2-recznej) gram i robie wszystko zeby zarabiac AD dzien w dzien ciulam te wszystkie dostepny na nie questy i mam chyba obecnie z 30 tys ich...
Ja sie pytam jak ludzie maja po 500k ad? nie wiem moze ja cos zle robie albo za tepy jestem na ta gre... albo po prostu gram za krotko nie wiem nie mam pojecia jak moza miec 500k+ ad...
**Wiem ze mozna zen na ad wymieniac ale to chyba nie wiem ile zen trzeba by bylo na to.. i skad te zen bo napewno nie za free ze stronki perfect world-a
Prosilbym o jakas szersza wypowiedz na ten temat ( o ile juz predzej gdzies nie zostala udzielona)

Pozdrawiam 4Gen

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

No bardzo proste sie to wydaje ale nie wiem jakie bym musial sprzedawac itemki zeby zaczac takie kwoty zyskiwac za nie.. ja wiem ze to generalnie jest beznadziejne pytanie z mojej strony o to jak zarabiac ale po prostu ciekaw jestem jak sobie z tym radza inni a noz widelec ktos bedzie mial skuteczniejsza metode niz to co robilem jak na ten czas.

*aaa Maximus bo widze ze generalnie ogarniasz duzo :) polecasz moze jakis konkretny lvl na najlepsze zarobki ad?

...WHAT?...

Opublikowano

Konkretny lvl 60, wyrabiasz eq i chodzisz z ekipą na epickie podziemia :) Tam się możesz "wybić z biedy".

@pajsor33

Czyli mamy rozumieć, że robotę na wakacje masz załatwioną :P ?

Opublikowano

E Tam .

Ja wyjawie wam moj sekret .

Zarabiam okolo 200k AD dziennie .

Mam po prostu okolo 150 kont 11lvl

I Po prostu ide i sie modle (medytuje (ctrl+i))

za taka zabawe na 1 koncie jest 1.5k AD za 1 razem . Nastepnie jest ok. 500 i potem juz sie nie oplaca .

Wiec sami sobie obiczcie ;]

Ile czasu zajelo mi wbicie tych kont?

Srednio . Poniewaz planowalem zrobic sklep z kumplem (sklep z AD ) zajelo nam to 6dni okolo .

Pozdro!:)

Opublikowano

E Tam .

za taka zabawe na 1 koncie jest 1.5k AD za 1 razem . Nastepnie jest ok. 500 i potem juz sie nie oplaca .

Srednio . Poniewaz planowalem zrobic sklep z kumplem (sklep z AD ) zajelo nam to 6dni okolo .

Pozdro! :)

Serio ? Ja nie wiem , jeżeli mówisz prawdę to wariat z ciebie , bo ja nie mam zielonego pojęcia jak można się logować na 150 Różnych postaci co parę godzin dziennie.

Co do tematu polecam Daily questy lub sprzedawać ale to na ważnym poziomie epiki z dungeonów.

xD 

Opublikowano

pajsor33 pomysł nie jest głupi z tym że mi by się w chuj nie chciało, 150 kont to logujesz 1 i jak skończysz logować 150 zaczynasz od nowa więc powodzenia ale sposób masz bardzo oryginalny i jak najbardziej opłacalny :)

Opublikowano

E Tam .

Pozdro!:)

Za dużo pieprzenia z tym, mi osobiście by się nie chciało tylko kont robić, ale skoro masz dużo czasu to też niezły sposób na.zarobek.

Opublikowano

E Tam .

Pozdro! :)

Nie no tym to mnie zaskoczyles calkowicie ale tak jak wiekszosc pisze za duzo pitolenia sie z tym jest..

Baa ciekawi mnie w jaki sposob pozniej zbierasz wszystkie ad na 1 konto ;)

...WHAT?...

Opublikowano

No tak, ale najpierw z tych 150 różnych kont musisz to przerzucić na jedno, a dopiero później kupić ;)

Opublikowano

Z tym to problemu nie ma, wystawiasz cokolwiek na aukcji za 10000 diamentów i kupujesz drugim kontem.

Dolicz sobie jeszcze prowizję, więc trochę mniej będzie AD.

Opublikowano

Nie czytalem pozostałych odpowiedzi bo mi bardzo pieprzy się ekran jak przesuwam więc proszę bez hejtów.
Jest parę sposbów, dzienne questy to nie jest to. Dwa najpopularniejsze zarobki AD (wyczytane na anglojęzycznym forum) to:

1. Sprzedaż zen na astrale, bogate dzieci mają na to hajs i się tym bawią.
2. Wbicie 60 lvl`a, chodzenie na dungoeny tam od tego lvl`a, sprzedawanie epickich itemów za odpowiednią kwotę, która jest straasznie wysoka, ale ciężką pracą można do tego spokojnie dojść.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Dziwne, bo ja na 30 lvl mam 150k AD. Daily, rare items/assets(ostatnio zdobyłem 90k AD za sell 2x rare assetsów do mailsmithingu), gemy(tak za dużo WoW'a :D, ale idzie na tym sporo zarobić).
Czasem z CC(Cragmire Crypts) dropią rare warte 10-15k AD. Możesz też sprzedawać potki z IS(Invocation Skill) o wartości nawet 1-1.5k AD.

Na 30 lvl są też 4 DQ od Rhixa. Po zrobieniu ich mam około 10k AD.

Trzeba kombinować jak zdobyć AD, a nie czekać na gotowe tuty.

BTW. Jak można grać po polsku w tą grę? :D

@BesieK:

O tym to ja wiem, sam sobie przestawiłem z polskiego na angielski. Chyba nie załapałeś. Chodziło mi, że w MMO englisz jest na pierwszym miejscu, więc wypada mieć ustawiony jeżyk angielski. Nazwy power/feats z buildów, skirmishów, dungów różnią się i to bardzo. Często spotykałem się z pytaniami to jest CC(cragmire crypts), albo co to jest LFG. Trochę rozumu.

Opublikowano

Włączasz launcher i na górnym pasku masz Options, wchodzisz tam i zmieniasz na Polish

Opublikowano

no wiadomo, że pod k mamy wszystko. Fajnie opisane sposoby, napiszę o tym tutek też ;d

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...