Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpłata pieniędzy na konto paypal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Czy mógłby mi ktoś pomóc wpłacić pieniądze na poczcie takim druczkiem http://zapodaj.net/e9d66dde4ff52.png.html na moje konto paypal? Moje dane do wpłaty na paypal to:

Nazwa beneficjenta BofA re: PAYPAL PTE LTD Nazwa banku Danske Bank A/S S.A. Oddzial w Polsce, Warszawa Numer rachunku 18236000050000004550274086 Identyfikator przelewu 71J34MAD03012UE

Z góry dziękuje, i chodzi mi o to, co wpisać w poszczególnych miejscach typu nazwa odbiorcy i wgl. Pieniądze chcę wpłacić ( nie przelać) : )

Opublikowano

co sam nie potrafisz wypełnić druczku ? przecież to ty wiesz jak wpisać swoje dane na koncie pay

zrób to sam

gFDoe.png

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

co sam nie potrafisz wypełnić druczku ? przecież to ty wiesz jak wpisać swoje dane na koncie pay

zrób to sam

gFDoe.png

Wypełnić to umiem, tylko nie wiedziałem gdzie dać tą całą nazwę beneficjenta (nie wiem co to jest xD) i paru innych.. już wiem, dzięki.

Identyfikatoru przelewu nigdzie nie podawać? To po co on jest? Jakbym chciał przelać czy po co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...