Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epic Win - Spotkanie Team'u EvilBlast

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Cześć stary

- No siema

- Co tam robisz , zajęty jesteś ?

- A nic siedzie na piwku i myślę o systemie lock pickingu

HAHAH

Ten filmik rozjebał mi system tak konkretowo :D

@ topic Co to ma wspólnego z metinem ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

W tym filmie widziałem więcej wzmianek o piwie niż czegokolwiek innego, sory, ale nie widzę sensu tego video. Chyba że chcieliście pokazać że pijecie piwo to gz, nie każdego stać, nie każdy może, rozumiem xD

sygnatura2.png

Opublikowano

Siedzimy, pijemy piwko, palimy sobie, jemy pizze.. bla bla... pijemy piwko, już piąte moje, bla bla... no co jeszcze mogę powiedzieć, pijemy piwko, Derin naj**any :D

Nie no spoko, ciekawe co z tego wyjdzie, może powstanie jeden z lepszych serwerów, czas pokaże :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

- Cześć stary

- No siema

- Co tam robisz , zajęty jesteś ?

- A nic siedzie na piwku i myślę o systemie lock pickingu

HAHAH

Ten filmik rozjebał mi system tak konkretowo :D

@ topic Co to ma wspólnego z metinem ?

W tym filmie widziałem więcej wzmianek o piwie niż czegokolwiek innego, sory, ale nie widzę sensu tego video. Chyba że chcieliście pokazać że pijecie piwo to gz, nie każdego stać, nie każdy może, rozumiem xD

Tak ogólnie chcieliśmy pokazać że team EvilBlast się zna z widzenia a nie tylko z internetu, po za tym chcemy pokazać że team nie boi sie pokazać swoich twarzy.

Opublikowano

Tak ogólnie chcieliśmy pokazać że team EvilBlast się zna z widzenia a nie tylko z internetu, po za tym chcemy pokazać że team nie boi sie pokazać swoich twarzy.

No rozumiem, to współczuję temu z Gdynii. Btw, z Treenem na piwko nie pójdziecie ;)

Niby to na plus, ale wiecie, że teraz jak komuś podpadniecie, to zaraz was znajdzie? xD Ja bym uważał.

sygnatura2.png

Opublikowano

No rozumiem, to współczuję temu z Gdynii. Btw, z Treenem na piwko nie pójdziecie ;)

Niby to na plus, ale wiecie, że teraz jak komuś podpadniecie, to zaraz was znajdzie? xD Ja bym uważał.

Grozisz mi ? xD

Opublikowano

Tak, wiem gdzie mieszkasz, masz wjazd w lutym.

Drugi Daniel,16latek robi wjazd autobusem szkolnym do tej pory <3

Co do filmu,nie ma nic w nim ciekawego ale dobre to że team się zna.

Opublikowano

Tak, wiem gdzie mieszkasz, masz wjazd w lutym.

Uuu. xD Wiesz co Quentinos na moje to możesz wpaść, chętnie Cie ugoszczę.

Dobra ja spadam do siostry do domu w kato, dla ciekawskich będę w poniedziałek u siebie na kompie.

Opublikowano

Niby post edytowany a ja dopiero teraz się wypowiadam ale oglądałem filmik troszkę wcześniej...

Ogólnie fajnie, że się przyjaźnicie i spotykacie w eq ale powinieneś troszeczkę więcej powiedzieć na temat serwera i by było dobrze. :)

Derin nie bądź taki skryty następnym razem. :)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Ogólnie fajnie, że się przyjaźnicie i spotykacie w eq

W eq się spotykają? Hahaha :D

Ale racja, Derin taka cicha woda :D

Albo serio mu 1,5 litra piwa zaszumiało. Co do tematu to czekamy na wieści dot. serwera, bo to że pijecie piwko już wiemy :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Kurde Derin usunol filmik ...

Wpierdol mu.

W eq się spotykają? Hahaha :D

Ale racja, Derin taka cicha woda :D

Albo serio mu 1,5 litra piwa zaszumiało. Co do tematu to czekamy na wieści dot. serwera, bo to że pijecie piwko już wiemy :D

Jemu pewnie chodziło w "rl" xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...