Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zen Generator

NeiZnAnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że istnieje pewien program do generowania ZEN w Neverwinter.

Wiele zagranicznych osób używa tego typu generatora do zdobywania ZEN.

Jest wiele tego typu generatorów do pobrania lecz większość to keyloggery albo są one płatne i z ankietami.

Jeśli macie jakiegoś Generatora ZEN proszę Napisać Tutaj.

Z góry dzięki.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Nie wydaje mi się aby cokolwiek takiego w ogóle istniało. To co napisałeś mi w zupełności wystarcza i nawet szukać nie będę :)

Jest wiele tego typu generatorów do pobrania lecz większość to keyloggery albo są one płatne i z ankietami.

Gdyby ktoś coś takiego udostępnił to... chyba nie muszę kończyć.

Opublikowano

Słuchaj szukałem już wszędzie nawet na Rosyjskich stronach ale tam albo chcą za to kasę albo jakieś ankiety wyskakują nikt tego nie udostępni za free.

A sam generator jest przydatny po co wydawać kasę na ZEN jak można sobie doładować nawet do 10k za free.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Słuchaj szukałem już wszędzie nawet na Rosyjskich stronach ale tam albo chcą za to kasę albo jakieś ankiety wyskakują nikt tego nie udostępni za free.

A sam generator jest przydatny po co wydawać kasę na ZEN jak można sobie doładować nawet do 10k za free.

Są to fake nie generatory, pełno ludzi się na to nabiera.

Opublikowano

Odpowiem Ci jeszcze dlaczego zamiast używać fake-generatorów, albo nawet gdyby istniał prawdziwy, bardziej opłaca się kupić Zen.

To bardzo proste, gdyby każdy posiadał owy generator, ekonomia gry rozpadłaby się i zeny, ad straciłyby na wartości za to gold najpewniej zyskałby, bo można go zdobyć jedynie sprzedając drop, a nie zyskać poprzez sprzedasz u aukcjonera :)

Legenda
Opublikowano

Słyszałem że istnieje pewien program do generowania ZEN w Neverwinter.

Wiele zagranicznych osób używa tego typu generatora do zdobywania ZEN.

Jeśli macie jakiegoś Generatora ZEN proszę Napisać Tutaj.

Z góry dzięki.

Nie ma szans na takie coś. Twórcy gry za takie coś mogli by nawet sądem straszyć osoby, które tego użyły. Fake jak w MT2 yang hack, kowal hack, trade hack, double hack

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Czyli ogólnie lipa.

A może jakiś bot ? może to przynajmniej będzie istniało.

Bocik by się przydał nie chce mi się latać co chwilę i robić questy chociaż mam już 48 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...