Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LP

WhatsUp?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w Silver V i kiedyś gra w lola szła mi nie za dobrze ale wtedy za wygrane mecze rankingowe dostawałem po 15-20LP a kiedy przegrywałem odejmowało mi po 10max. Natomiast po spędzeniu dłuższego czasu na normalach blindach i draftach, mój poziom gry znacznie się poprawił na lepsze, ale teraz gdy wygrywam mecze to dostaje po 5-10LP, a za przegrane -20. Dla przykładu po wygranych pod rząd 4 grach dostałem "aż" 26LP w piątym meczu zapewne przegram i będę miał 0LP, trochę idzie się zdenerwować. Dlatego kieruje się do bardziej doświadczonych graczy ode mnie z pytaniem w czym tkwi problem? Bo jak widziałem u kolegi który jest w gold III, to nawet on za wygrane dostaje po 17LP. Czy da się jakoś to wyjaśnić?

Z góry dzięki.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Masz wiecej przegranych rankedów niż wygranych. Możesz podać link do lolkinga?

Opublikowano

Ja wyczaiłem takie coś że jak masz serie 3 + win pod rząd to dostajesz więcej LP dla przykładu normalnie dostaję 6-9 po 3 seri wygranej dostaję 15+

Opublikowano

Jak będziesz miał około 10 więcej winów niż lostów. To powinieneś dostawać mniej wiecej tyle samo ile ci odejmuje, czasami więcej.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...