Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BoL Last hits

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem. Próbowałem używać skryptów "Meele Last Hit" i "LastHiteee. Tak jak jest napisane naciskałem "A", ale pojawia się tylko celownik kogo chcę zaatakować. Próbowałem także przytrzymywać, lecz nadal bez skutku. Włączając LoLa pokazuje się dymek, że program został zinjectowany. Mam na czacie różne informacje więc wszystko działa.

Coś robię źle? Czy może skrypty są złe?

Grałem na Summoners Rift.

Opublikowano

Sida's Auto Carry - Revamped.lua

local LastHitKey = string.byte("X")
local MixedModeKey = string.byte("C")
local LaneClearKey = string.byte("V")
czyli last hit dusisz przycisk X i trzymasz ;)

MEDIAFIRE LINK

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Po co piszesz temat i szukasz skrytpu skoro nawet nie wiesz jak go dodać

facepalm.jpg?w=517

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Dziękuję, a mógłbyś jeszcze mi powiedzieć jak go tam wgrać?

Pobierasz plik z mediafire, wrzucasz go do folderu Scripts. Odpalasz BoL'a i w Coustoms Scripts zaznaczasz skrypt.

8372383248.png
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Albo w Bol jak masz custom scripts to masz przycisk New Script I tam kopiujesz z mediafire I wklejasz I w dolnym lewym rogu masz Save script Wybierasz nazwe I ok :3

Opublikowano

Proszę teraz o plusika, bo wiem o co ci chodzi i takiej odpowiedzi nie było.

Te co miałeś były spoko. Żeby działał to musisz ciągle mieć wcisniete to A albo X i celowac na miniona. Wtedy twoja postac strzeli dopiero jak zlasthituje mimo, że będzie milion razy próbowała już strzelić (taki dziwny,...). ogolnie polecam samemu farmic

Opublikowano

Ja osobiście do lasthitów polecam ezLastHits, farma porównywalna jest z Rebornem czyli o niebo lepsza od Revemped :)

Opublikowano

Albo w Bol jak masz custom scripts to masz przycisk New Script I tam kopiujesz z mediafire I wklejasz I w dolnym lewym rogu masz Save script Wybierasz nazwe I ok :3

Dobra łopata, odpowiadasz typowi po 10-ciu miesiącach.

Ogólnie jak ktoś chce bota do last hitowania to najlepiej SAC Reborn, do 10 minuty wychodzi jak pamiętam ze 104 albo 114 minonów, na tym skrypcie można spokojnie wyciągnąć te 100+ do 10 na każdym ADC. Nie ma żadnych odpałów, nie trzeba nic celować i można ustawić sobie toggle więc nie trzeba trzymać klawisza jak baran. Wystarczy kliknąć jeden przycisk i biegać w pobliżu minionów i sam wyłapie last hita. Bardzo dobrze działa też na melee, jeśli chodzi o APC to zależy od animacji, taką Anivią czy Swainem na początku trochę csów gubi, ale i tak całkiem dobrze sobie radzi. Nie wiem jak ezLastHits, ale większość (tym bardziej dla free) to gówna, których nie warto używać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...