Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Muzyka

NtouMpou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od kilku dni zacząłem chodzić na siłownie i postanowiłem, że fajnie będzie się słuchało muzyki np chodząc na bierzni. Problem polega na tym, że często słucham jakiejś muzyki. Jedynie tylko jadąc samochodem z tatą to leci jakieś RMF FM czy Radio ZET. No i ewnetualnie jeszcze jak oglądam coś na YT to czasami jest jakaś fajna piosenka, którą ściągnę ale jako tako nie mam ulubionych wykonaców. Po prostu słucham to co mi się podoba. Jest jakaś strona albo coś, gdzie jest masa różnych to piosenek, które można posłuchać? Tak, żebym sobie coś ściągnął i miał chodząc na tą siłownię. A słuchakwi to kupiłem sobie jakieś tam JLB takie do uszu, chyba J33i.

@down: O dzięki, masz like. Dodam jeszcze, że kiedyś jak byłem u kumpla, to coś tam puszczał ze swojego ipada i nawet fajne piosenki były, mówił, że ściąga z polecanych czy jakoś tak, ale nie mam nic z apple tak więc nie wiem, czy mogę gdzieś w necie tego posłuchać?

Opublikowano

A nie lepiej ściągnąć Ci na komórke gg i z nim ściągnie Ci się OpenFM będziesz miał do wyboru kilkanaście kanałów i słuchać ;)

Opublikowano

Jeśli masz dostęp do neta z telefonu to polecam grooveshark.com tak na pewno coś dla siebie znajdziesz albo po prostu puszczać sobie jakieś radio lub tak jak napisał FeV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...