Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Megatutorial C++ - "od Zera Do Gier Kodera"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto tutorial dzięki któremu nauczycie się programować w C++ :)

Tutorial ma ponad 500 (!) stron i jest w formacie .pdf

Autorem tutoriala jest Karol "Xion" Kuczmarski.

Link do przeczytania:

http://www.gamedev.pl/files/articles/megatutorial/kurscpp/Kurs%20C++.pdf

Link do pobrania:

http://xion.org.pl/?dl_id=7

Skanu nie daję, dlatego że link jest prosto z oficjalnej strony twórcy tutoriala.

Do otworzenia potrzebny program Acrobat Reader(min. 5.0) lub jakikolwiek inny program do czytania pdf-ów.

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

Opublikowano

Skanu nie daję, dlatego że link jest prosto z oficjalnej strony twórcy tutoriala.

to jest link do warsztatu a nie strona autora...

signature

Opublikowano

Proszę was ludzie...

Wysilcie się i chociaż to kurwa wklejcie na forum jak już macie coś nie swojego wklejać...

Same linki to każdy głupi umie rozdawać -_-

Opublikowano
Wysilcie się i chociaż to kurwa wklejcie na forum jak już macie coś nie swojego wklejać...

1.Wulgaryzm = report.

2.Gratuluję inteligencji. Spróbuj wkleić plik pdf na stronę. Kiedy już Ci się uda, powiadom mnie, będę bardzo rad.

3.To ty wysil się, żeby COKOLWIEK napisać (nie takie głupoty jak twój post, który właśnie omawiam.

to jest link do warsztatu a nie strona autora...

Pewnie nawet nie kliknąłeś w ten link, więc skąd masz wiedzieć co tam jest?

9989.jpg

Opublikowano
9. Na forum nie ma zakazu przeklinania, jednak jego nadużywanie będzie skutkowało uwagą oraz warnem. O nadużywaniu decyduje moderator.

- Regulamin.

Gdzie przekroczyłem uprawnienia,za których (wg. twojej interpretacji) przekroczenie wysłałeś reporta ?

Gratuluję inteligencji. Spróbuj wkleić plik pdf na stronę.

Za to mógłbym ja mógłbym podać cię do administracji,jeżeli już jesteśmy przy regulaminie.Otóż nie obchodzi mnie jak to wkleisz,możesz nawet to przepisać ; o

To ty wysil się, żeby COKOLWIEK napisać

Jestem na tym forum 3 lata,napisałem setki tutoriali,zamilcz.

Interpretacja panie "inteligentny",interpretacja.

Opublikowano
Pewnie nawet nie kliknąłeś w ten link, więc skąd masz wiedzieć co tam jest?

1. rozszerzenie .pdf więc dokument

2. domena warsztatu

3. dział z artykułami

nie muszę wchodzić w każdy link żeby sprawdzić gdzie prowadzi jeśli mogę to odczytać z jego składni...

signature

Opublikowano
Jestem na tym forum 3 lata,napisałem setki tutoriali,zamilcz.
# Postów 78

# Rejestracja 23-marzec 08

Zostawię to bez komentarza.

Co do up^ To jest link do pobrania, nie do warsztatu :) Jak mi nie wierzysz to kliknij :P

9989.jpg

Opublikowano

hmm reset postów,inne konto,nie uwzględniłeś tego huh?

Bo akurat bodajże w maju 07 konto miało innego właściciela,dlatego zostało usunięte,na tym koncie miałem bana i moje 2,200 postów zostało skasowane,co oznacza że teraz moja liczba postów oscyluje wokół 80.

Łopatologiczne wytłumaczenie dla ciebie, słodki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki za wstawienie tuturiala i podanie linku do fajnej strony :P. Leci +. A i jak ktoś jest nie teges :P to link do strony (warsztatu):

http://www.gamedev.pl/

Wojtasek dwa zastrzeżenia... kłócić to się na pw możesz. Jak 2,200 postów napisałeś metodą spamu to nic dziwnego, że miałeś bana. Po drugie... taki cwany jesteś? Skopiuj 500 stron tekstu z PDF (da się -.-) i wklej na forum. Wiesz ile byś tą stronę przewijał? Moim zdaniem i na pewno zdaniem wielu innych podanie linku do tak obszernego dokumentu jest lepszą metodą, ponieważ i wygodniej się czyta i łatwiej wkleić na forum. Tyle ode mnie. Po co sobie utrudniać życie?

Moje patche:

Moje tutoriale:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...