Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co iść po KV-1 ?

Razor_ex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również polecam KV-1S.

Super czołg, jeden z najlepszych na 6tierze a w dalszej części drzewka masz " rodzinke " ISów a jak wiadomo, są to świetne czołgi.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ja bardzo polecam T-150. Jest dosyć mobilny z najlepszym silnikiem, ma lepszy pancerz od KV-1S, potężna wieża. Genialne działo - szybkie przeładowanie, dobra penetra, 300dmg na strzała. Boli tylko celność i szybkość celowania, ale to da się poprawić ulepszonym systemem naprowadzania.

Opublikowano

KV-1S. Mobilny, super działo jak na 6T, ma mały pancerz, ale daje radę. Bierz też pod uwagę następne czołgi, a jak wiadomo IS-ki to są dobre czołgi.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Ja osobiście w tej grze już na pancerz nie stawiam. Zawsze znajdzie się jakiś czołg arta który przbije nawet najmocniejszy pancerz, dla mnie najważniejszy jest dmg i mobilność

4758463064.png

Opublikowano

KV2 - z trollem potrafi nieźle jebnąć, czołg przyjemny jak mało który.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

KW-1S jest zajebiste, ale w T-150 bardziej opłaca się iść przez KW-2
KW-2 stockowe jest bardziej znośne, a T-150 z KW-2 kosztuje 13.5 tysiąca expa :)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...