Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A6W

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o a6w? Potrzebna jest do tego jakaś specjalna dieta? I czy są efekty po skończeniu, bo narazie jestem na 2 dniu i bardziej czuje ze ćwicze plecy niż brzuch :D

Korzystam z apki a6w na androida.

Opublikowano

Nie wieże w takie programy:

Po 1 trzeba spalić tłuszcz z brzucha żeby mieć widoczne mięśnie brzucha, a takie ćwiczenia marne to robią.

Ponad to plan zakłada codzienne ćwiczenia bez czasu na regenerację.

Więc taki program jest bez sensu prędzej sobie zrobisz krzywdę niż odsłonisz mięśnie proste brzucha.

Opublikowano

Nie wieże w takie programy:

Po 1 trzeba spalić tłuszcz z brzucha żeby mieć widoczne mięśnie brzucha, a takie ćwiczenia marne to robią.

Ponad to plan zakłada codzienne ćwiczenia bez czasu na regenerację.

Więc taki program jest bez sensu prędzej sobie zrobisz krzywdę niż odsłonisz mięśnie proste brzucha.

Popieram. Do tego nie ma zestawu, który nie psuje kręgosłupa. Zawsze się w jakis sposób "zniszczysz". Ogólnie shit jakich mało. :]

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Sam zacząłem swoją przygodę z siłownią od A6W i powiem Ci, że jeśli jesteś chudy to na pewno efekty będą... Zawsze jednak lepiej biegać i nie jeść niezdrowych rzeczy... Dodatkowo, możesz wchłaniać więcej białka, aby efekty były jeszcze lepsze...

Ogólnie to jeśli wziąć pod uwagę również negatywne sprawy to lepiej nie robić A6W, o wiele mniej niszczący kręgosłup jest program ABS II, jednak i on nie jest idealny... Osobiście polecam Ci trening całego ciała i przy ćwiczeniach typu martwy ciąg/przysiady brzuch też się zrobi... ;)

Opublikowano

A6W jest dobre dla ektomorfa, mówię na własnym przykładzie.

Jeśli masz problemy z tłuszczem/kręgosłupem to odpuść sobie/odłóż na kiedyś.

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...