Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE/PROBLEM] FPS

Cam4ashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem bo mam idealny ping ale 6 FPS-ów wyłączałem też all programy i dalej to samo :(

Mam obecnie dosyć słabego PC :(

1377863814-U611928.png

Opublikowano

wyłącz karte dzwiękową w ustawieniach na czas gry bądź pobierz to cos do wota co wyłącza niepotrzebne efekty nie pamietam nazwy :D

Opublikowano

Wyłącz antyvirusa, wykasuj mody, wyłącz kartę dźwiękową, pobierz WoT Tweaker i wyłącz niepotrzebne efekty, zmień ustawienia na minimalne.

Mi to pomogło, FPS skoczyły z ok. +/- 15 do około 40/50.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podaj parametry swojego komputera. Jak masz aż tak słaby komputer i chcesz za wszelką cenę grać w World of Tank to polecam Ci ściągnięcie tekstur 3%, WOT Tweakera i wyłączenia wszystkiego co możliwe w nim, GameBoostera i włączania gry przez ten program. Teraz oczyść sobie dysk najlepiej programem CCleaner. Wyłączenie synchronizacji pionowej w grze i ogólnie. Weż sobie ustawienia na minimalne, rozdzielczość na najmniejszą. A jeżeli możesz wydać trochę pieniędzy na komputer to kup nową kartę graficzną ;)

Opublikowano

Włącz WoT ->Ctrl+Alt+Del -> znajdź proces WoT -> zmień priorytet na wysoki.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Zacznijmy od najważniejszego. Specyfikacja komputera, podaj również w niej zasilacz (+moc zasilacza) i płytę główną.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...