Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Item Boxy? Gdzie najlepiej?

TRV13E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gdzie najlepiej dropić item boxy? Od razu mówię że lotnisko i boulder raczej odpadaja, za dużo zombie :) Do tej pory dropiłem w Camp Sprinter i ogólnie byłem zadowolony, na 5 serwerów czasami się trafiły 2-3 skrzynki, czasami 1 a czasami 0 :( Właśnie poszedłem na West Boulder, przejrzałem lornetką i nic, wylogowałem ale serwery nie działają :X Co Wy mi powiecie? Warto tam zostać dłużej? Dobry drop? Czy może lepiej zostać w Camp :)

Opublikowano

Lotnisko - daleko biegac od dead spawna + daleko isc do safe MPCforum...

Camp Splinter - maly obszar malo zombie

Boulder - troche zombie duzy obszar...

West Boulder - akurat tu nie bylem :D

Podsumowanie

Lotnisko - nie polecam...

Camp Splinter - Jak najbardziej POLECAM!

Boulder - nawet nawet

West Boulder - nie bylem

Opublikowano

W camp jest dość łatwo i można znaleźć tam od 2-4 skrzynek, W stacji meteorologicznej jest troszkę trudniej ale jak ktoś wie jak się tam poruszać to jest naprawdę łatwo i w dodatku nie tylko item boxy ale i też normalnie leżące bronie, granaty. Można znaleźć tam od 2-5 skrzynek czasami 6, lecz wiadomo że nie będzie się mieć takiego szczęścia.Te 2 miejsca polecam najbardziej.

Opublikowano

A powiedzcie mi czy te wszystkie skrzynki są takie same? Tzn. nie ma różnicy czy skrzynkę znajdę na lotnisku czy w camp szansa na snajperkę jest taka sama?

Opublikowano

Tak , szansa taka sama.
Osobiście polecam West boulder :
Dziś na prywacie sytuacja wchodzę do gry , biegne z norad military base do west boulder a tam 6 boxów pod rząd normalnie 2 obok siebie kawałek dalej kolejne dwa.
Sciągnij cheata z global inventory i możesz lajtowo dropić wszystko.

Opublikowano

Ja tak samo jak up polecam West boulder, jest troche zombie ale łatwo odgonić wszystkie na górke, spokojnie z latarką tam możesz iść jeśli nikogo nei spotkasz.

West boulder się szybko respią boxy i dużo, jak dobrze pamiętam są 4 miejsca gdzie się respią. Pod wieżą, w takim tunelu i gdzieś tam jeszcze.

I nieważne gdzie skrzynke znajdziesz, zawsze taka sama

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Polecam, tak jak już mówiłem w innym temacie, West Bulder i Norad :)

WB: Co 4-5 serwer sniperka, a na każdym zawsze znajdzie się skrzynka, lub dwie, czasem trzy.

Norad: Bardzo dużo miejsc w których rzadko jest skrzynka, ale jak już jest to jest to snajpa lub jakiś bardzo rzadki karabinek. Dodam że jest blisko do safezonu.

Opublikowano

@UP powaznie mowisz ze co 4-5 serwer snajperka? dodaj mnie na steam egzonrexhahmetaj10101987 albo skype xprazekx pogadalbym z toba o tych miejscach oke?

Opublikowano

@2up.. trzeba wchodzić na serwery prywatne albo ruskie ostatnie.... sie dziwisz ze nic nie znajdujesz jak wchodzisz pewno na EU 003 np........ Tam to na pewno ktoś już był...

Opublikowano

@up

no właśnie, dziwicie się że nic nie znajdujecie, West Boulder to naprawde dobre miejsce. Po prostu trochę szczęścia i tyle.

A moge wam objasnić spawny item boxów w West Boulder

1 jest pod wieżą lub na wieży nie pamiętam dokładnie.

2 jak jest glowne wejscie bodajze od Gleenwod springs, to zaraz na prawo macie budynek, nie mozna do niego wejsc, i obok tego budynku a doladnie za sa beczki i tam jest.

3 Od kolejnego wejscia tam gdzie te zombie so powieszone wchodzicie tam i zaraz kolo tego tira czy kij wie co to, to tam macie kolejny spawn.

4 Pamietam że chyba jest w hangarze ale nie jestem do konca pewien.

Załączam wam filmik sami zobaczcie, pozdrawiam i licze na naj.

http://www.youtube.com/watch?v=N5YU-nzoV-A

//Filmy poza forum wstawiamy w <code>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam swoj prywatny serw na haslo :*

a co to kurwa ma do tematu ?

Boxy to naprawde polecam lotnisko teraz mało zombie jedynie helicrash to wyjątki ale spokojnie rade dasz ja osobiscie z kolegą robie tak że on zabija zombie z m16 a ja chronie mu plecy i tak oto 1 box w kieszeni, a jeżeli chcesz samemu polutować to camp splinter najlepiej wdg mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...