Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pulsfire Ezreal vs SG Udyr

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co według Was lepiej kupić na dzień dzisiejszy? (tak wiem, nie po polsku)

Pulsfire Ezreal vs Spirit Guard Udyr

Udyr to szpan i niby więcej się dostaje, Ezrealem mamy jednak więcej możliwości; Blue Ez, ADC, AP itp.

Opublikowano

Szczerze mam pulsefire i z chęcią bym go wymienił za Udyra.

Ez był takim "prototypem" nowej generacji skinów, jest dobry ale Udyr mimo wszystko lepszy. Może przez to że Udyr ma ten swój unikalny wachlarz skilli i został on wykorzystany. Nie mam pojęcia ale jak dla mnie Udyr.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Z udyrem dostajesz 4 avatary i 4 tła profilowe a z ezrealem 1 avatar i 1 tło choć według mnie ezreal wygląda lepiej i ma fajniejsze efekty choć udyr jest tańszy aktualnie więc właśnie go polecam.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ezreal jest dobry, SGU jest lepszy.

SGU ma za sobą dodatkowe atuty w postaci kilku avatarów + rodzaje tła profilowego.

Jednakże, jest to skórka obecnie bardzo popularna i, no cóż, po prostu trudno zagrać w tym momencie udyrem, trzeba raczej przeczekać.

Mimo to, za ~2k kupno takiej skórki jak najbardziej się opłaca, bynajmniej, zalecam to.

Opublikowano

Cena nie gra roli. I tak dostanę go jak już cena skoczy do 3200 więc wtedy cena nie będzie miała znaczenia.

Chodzi mi to co, co dostajemy za tę cenę i co się bardziej opłaca

P.S. Czy jak dostaję 4 tła to mogę je zmieniać co jakiś czas np.?

Opublikowano

Tak możesz, Zależy czym bardziej grasz, tak jak powiedziałem, Ez fajny ale poleciłbym Udyra.

Opublikowano

Oba te skiny wcale nie są jakieś świetne, dla mnie są średnie (udyr kwadratowe sandały h3h3) Jak miałbym kupić jakiś z tych dwóch to udyr ale i tak wolał bym sobie kupić 5 innych skinów a nie jeden.

Opublikowano

Oba te skiny wcale nie są jakieś świetne, dla mnie są średnie (udyr kwadratowe sandały h3h3) Jak miałbym kupić jakiś z tych dwóch to udyr ale i tak wolał bym sobie kupić 5 innych skinów a nie jeden.

Przynajmniej skarpetek nie ma xD

Opublikowano

ultimate skin ma całkowicie zmieniać oblicze bohatera więc reguła ta
doskonale pasuje do eza, ponieważ udyr w klasycznym skinie jest facetem w
spódnicy i z gołą klatą i w SGU jest tak samo. Więc głosuje na eza

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Mnie bardziej podoba się Pulsefire Ezreal, chociaż Udyr też fajny no i w promocji. W sumie to weź to czym częściej grasz :)

Opublikowano

Lepsza zabawa i wolniej nudzi się Ezreal czy Udyr?

Boje się że po jakimś czasie Udyr mi się znudzi a Eza można pod Blue robić, AP czy ADC

Opublikowano

Lepsza zabawa i wolniej nudzi się Ezreal czy Udyr?

Boje się że po jakimś czasie Udyr mi się znudzi a Eza można pod Blue robić, AP czy ADC

Szybciej znudzi Ci się udyr niż ezreal.

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Dla mnie skin do eza jest lepszy i ez Ci sie tak szybko nie znudzi jak udyr . Możesz iść nim na mida, bota i robić różne bulidy.

Opublikowano

Ez w 100 %

Imo. najlepszy skin do Eza.

Może z Udyrem dostajesz te 4 tła i 4 ikony, jednak Ez zdecydowanie lepiej prezentuje się w grze :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Pierdol te wszystkie tła, bonusy i wgl które ma skin Udyra, pulsfire ezreal o niebo lepiej prezentuje sie w grze :)

Opublikowano

Udyr się nie nudzi ;)

Mega tank, mega DMG, stuny, bonusy do Mvs, ogółem fajna postać.

A co do skina podoba mi się udyr który już jest mój <3

Ogółem chodzi o to że ez jak dla mnie mało zmienia i wgl mi sie nie podoba. Jest dosłownie cały niebieski, takie niebieskie gówno od czego mi się już rzygać chce...

A udyr, ładny kolor nie boli w oczy, skille piękne nie przesadzone, 4 tła i avki, bardzo mi się podoba i cieszę się że kupiłem za 1950 ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

ezem mozna zagrac i ap i ad i jest vable

udyrem mozna grac pod offtanka ,ap czy tanka i tez jest viable

uwielbiam animacje zabicia minionow na pulsefire ale sgu tez niczego sobie i ogolnie daje wiecej

sgu

­

Opublikowano

To teraz chwila dla mnie. Udyr jak ktoś kiedyś powiedział, ma lepszą reklamę, więcej osób gra. Dostajesz 4 avatary i 4 tła, ale ten skin jest chyba najbrzydszy. Kupiłbyś Primal'a i też byś miał banana na twrzy.

Ktoś wyżej pisał że Ez only adc, no i czasami mid - BULLSHIT! Ez'a można robić na różne sposoby żółty Ez, blue Ez, podobno purple na jungle. :) No i zostaje klasyczny build bez kolorów.

Udyrem chodzę top/jungle only, nie widzi mi się na innych liniach. Świetnie radzi sobie z częstymi pickami na topie (trynda, darius, jax, riven), a jungle masz 2 sposoby: Full tank, którego preferuje oraz offtank, który jak w early złapie kille to jest zabójczy do końca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...