Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Drakensang Online. Warto? A może jednak lepiej sobie odpuścić..

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem 1 filmik z tej gry, wydaje się być ciekawa, chyba mi zadziała na kompie, więc zakładam ten temat, bo niektórzy z was pewnie w to grali, i coś ciekawego (albo nie ciekawego) mogliby napisać o tej grze.

Mam nadzieje, że spędzę przy niej więcej czasu.

Czekam na wasze opinie na temat tej przeglądarkowej gry.

Dodam, że kiedyś niby prosta gierka - Margonem, wciągneła mnie, jakieś tam unikaty dropiłem.. Więc nie musi być niewiadomo jak skomplikowana gra, żeby mi się spodobała, dodam, że mam słabego kompa. Dlatego pytam o Drakensanga ;)

Opublikowano

Grałam w to 1 dzień.

Jeśli mówisz, że wciągnęła cię prosta gierka, to ta również powinna ci się spodobać.

Mi osobiście nie przypadła do gustu, właśnie z racji jej banalności i grafiki, która mnie dobijała >.<

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o grafikę, to im lepsza tym bardziej cieszy oko, no, ale mój sprzęt..

Chętnie bym zagrał w jakąś rozbudowaną gre, ale takie najczęściej to są jakieś nowsze produkcje, bardziej wymagające dobrych podzespołów.

Dlatego napisałem, że może to być prosta gierka, ale też bez przesady. Poczekam na innych opinie

Opublikowano

Nie jest taka zła, w podobie Tibi tylko, że ta lepsza i ma inną grafike, graj jak Ci się podoba. Mnie również margonem wciągnęło ;- )

Opublikowano

Nie jest taka zła, w podobie Tibi tylko, że ta lepsza i ma inną grafike, graj jak Ci się podoba. Mnie również margonem wciągnęło ;- )

Ale w margonem podobał mi się handel unikalnych broni, ah te no-lifowanie do czwartej, żeby wkońcu dropnal rzadki item.

Co takiego ma Drakensang co mogłoby mi się spodobać

Opublikowano

Grałem kilka godzin, według mnie gra monotonna, a w margonem grałem do 20lv.

Opublikowano

Ja w nia pograłem 5 minut, wyszedłem i nie wróciłem. Po prostu jakoś.. coś mnie w niej odrzuciło.

Opublikowano

No dobrze, ta gra chyba nie ma tego "czegoś" co powodowało, by, że bym w nią maniaczył. Proszę o zamknięcie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...