Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić/Wyexpić

Kacpero320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;)

Chciałem sobie zarobić trochę a ,że itemy mi nie lotają więc mam problem :D

Poradzicie jak wy zarabiacie?

A i jak wyexpić łatwo?

Mam 14 lvl maga wody.

Dacie rady?

Opublikowano

Wbij na jakikolwiek serwer i pozbieraj itemki co ludzie wyrzucaja w miescie a lvl to Ci oni wbija w kilka minut kilkadziesiat lvli.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

idziesz na bossa jedna postacia a druga w miescie resetujesz :)

Nie gdy ma on 14lvl 1 postacia.

Ja nadal pozostaje na wbiciu na jakikolwiek serwer i zebraniu itemkow wyrzucanych przez graczy i czekaniu az ktos rozwali bossa.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

szukaj dwóch skrzyżowanych mieczy na mapie i idz w tą lokacje tam zarobisz ;) oczywiscie jak pozabijasz pare potworów

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

jeżeli chcesz szybko zarobić lvla możesz wbić na ten serwer na powitanie dostajesz trochę lvla dużo graczy wiec i item jakiś znajdziesz wyrzucony 85.114.133.145

Opublikowano

albo możesz ściągnąć specjalnego cheata do Cube World i dodać sobie troche kasy ;)

w niedziele takiego cheata dostaniecie ;)

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Ale mam taki problem ,że jak wbijam na ten serwer :85.114.133.145

Pisze connected i nagle wszyscy znikaja i pisze disconected.

Odp mi ktoś na ten problem?

PS.

Gra tam jakiś polak?

Jak tak to podajcie nick.

Opublikowano

Co wy piszecie? najlepiej zarobić to chodzić na dungeony ( katakumby, "kaniony", piramidy itp. ) i tam zabijasz wszystkie moby, a z każdego dropi ci po 1+silvera( zależy jaki lv ) i ubijesz ich z 50 a na koncu bossa to razem masz tego pol G i duzo expa ( zwykle na niskich lvlach z tych mobow idzie 10 exp, a 20 na wyzszych ) + boss ofc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...