Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Poziom silveru....

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 afk w teamie. Grałem z midderem i supportem...

Mieliśmy dużo w + staty ale nie da rady wygrać 3vs5...

Powiedzcie mi czy kurwa w tej grze da się normalnie jeszcze zagrać rankeda?! :

9z5kzx.jpg

Opublikowano

Selex uważaj bo z bolem już mają coś robić. Naucz się grać bez niego bo już niedługo :<

Silver jest jaki jest, dzieciaczki się obrażą i premade wyjdą.

Gratuluje srebra, pewne osiągnięcie już zdobyłeś

Opublikowano

Prawda jest jaka jest SeleX ciśnie na bol'u i zawsze tak będzie.

Wprowadzą anty cheata i selex skończy działalność.

Koniec kropka.

Opublikowano

Prawda jest jaka jest SeleX ciśnie na bol'u i zawsze tak będzie.

Wprowadzą anty cheata i selex skończy działalność.

Koniec kropka.

AhahahahahahahahahahahahahahahahahahahHhzhHHahahahhazhchsjkzn jaka zazdrosc I bol dupska.

ja ostatni raz afka mialem... Pare tygodni temu. Nie spotykam ich wgl. Jestes cieniasem, ktory probuje ukryc swoje bledy wytykajac je innym. Miałeś 2 afki, I co nas to gowno obchodzi? Jak dla mnie, temat godny typowego bronze. Ja spotkalem dzis dzieciaczka ma Skype, bronze V 2 pkt ktory mowil ze to przez afki... 50 farmy w 30 minucie tez przez afki

Wkurwia mnie ten zjebany telefon zaraz go rozqrwie, caly czas mi zmienia wyrazy. NOSZ ILE MOZNA

specjalnie na kompa wbiłem byście mogli mnie zrozumieć

PS. Dla mnie jesteś forumowym lowem :D Salex może i na bolu, ale ten diamond ma.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

AhahahahahahahahahahahahahahahahahahahHhzhHHahahahhazhchsjkzn jaka zazdrosc I bol dupska.

ja ostatni raz afka mialem... Pare tygodni temu. Nie spotykam ich wgl. Jestes cieniasem, ktory probuje ukryc swoje bledy wytykajac je innym. Miałeś 2 afki, I co nas to gowno obchodzi? Jak dla mnie, temat godny typowego bronze. Ja spotkalem dzis dzieciaczka ma Skype, bronze V 2 pkt ktory mowil ze to przez afki... 50 farmy w 30 minucie tez przez afki

Wkurwia mnie ten zjebany telefon zaraz go rozqrwie, caly czas mi zmienia wyrazy. NOSZ ILE MOZNA

specjalnie na kompa wbiłem byście mogli mnie zrozumieć

PS. Dla mnie jesteś forumowym lowem :D Salex może i na bolu, ale ten diamond ma.

Diamond ma bo na bol'u ciśnie który wszystko za niego robi.

Poza tym ten dział jest od wstawiania tego typu rzeczy także mi nie pierdol, że temat typowego bronze, bo zobacz ile jest tego typu tematów w tym dziale.

Opublikowano

A dla mnie selex jest forumowym lowem.

Ale poczekajmy, miesiąc czy tam dwa na tego niby anticheata, może też będzie mass ban za BOla i ciekawe jak się wtedy skill selexa pokaże jak zostanie na brązie bo bota nie ma;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...