Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onlyonemt2 Zaprasza [Pl] Hamachi

Michal MEtinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"ONLYONEMT2"

Witam! Przedstawiam wam mój prywatny serwer o nazwie ONLYONEMT2"

Wiedz, że czekaj na Ciebie niebezpieczne bitwy!

Twój poziom doswiadczeniE zostanie podwyższony!

Dzięki temu zyskasz przewagę nad licznymi potworami, które będa pladrować co jaki czas miasto !

Również, gdy zaczniesz zabijać potwory, znajdziesz w nich o wiele więcej rzeczy, niż można się spodziewać !

Zostało to spowodowane wczesniej wspomnianymi atakami.

Aby rozpoczać tak nie łatwa misję, należy podłaczyć się do następujacych sieci:

ONLYONEMT2

ONLYONEMT22

ONLYONEMT23

ONLYONEMT24

ONLYONEMT25

ONLYONEMT26

ONLYONEMT27

A żeby wejsć do wczesniej wymienionych sieci, należy wpisać następujace hasło: "12345"

Aby dołaczyć do wyprawy należy zarejestrować się na stronie, ale dopiero po podłaczeniu do sieci! :

http://5.162.244.145

Podane tutaj ustawienia, zostana wykorzystane podczas twojej wyprawy po zwycięstwo!

-Ilosć zdobywanego doswiadczenia (x1000%")

-Ilosć zdobywanych yang (x"1000%"

-Ilosć zdobywanych przedmiotów(x"1000%"

Aby zagrać na przedstawionym serwerze, należy sciagnać, a następnie wkleić spolszczenie do folderu Metina z 2008 roku lub też launcher do Chińskiego lub Polskiego Clienta

Spolszczenie do serwera :

SPOL

http://www.speedyshare.com/files/20025273/OnlyOneMT2_by_ZWIERZ.exe

SKAN

http://www.virustotal.com/pl/analisis/08ec519b1701db85ccbc3304f1bb7d54047975fac47dead4929e588c03786724-1261860144

TAK MOZE HANDLARZE

BRONIA BOJOWE BIZUTERIA ITP

ZBROJAMI STALKI ITP

RYBAK HWANG BIZUTERIA Z NIEBIANSKICH

HANDLARKA EDIT

POMOCNIK ZDARZENA EDIT BRONE NA 75 I 80+

CO NA POCZATEK 85LVL SKILE NA P ALL TROCHE YANG NA EQ:)

A I JESZCE MOZNA SIE STARAC U KTOREGOS Z GM O MILITARKA:)

REKRUTACJA GM OFFFFF NIE SPAMIC NA HAMACHI MI POSZUKUJESZ DOSWIADCZONEGO GM ... ALBO DAJ GM NA PRUBE:)...

http://dexomt2.xup.pl/

NASZ FORUM:)

AAAA I OSTATNIA ZECZ WYZUCAM N30 Z HAMACHI I SERWA ZAPAMIENTAJCIE SOBIE I NIE ZALIC SIE NA FORUM I NIE SPAMIC TU W TEMACIE ANI POZA TEMATEM

JEZELI TRZEBA DOROBIE JESZCE 3 SIECI:)

GA MICHAL:)

GRAMY SHINSO SERWER ON 15 MINUT:d

Opublikowano

prosze o nie spamowanie na sieciach hamachi bo nie ogarniam 45 osub naraz

REJA I SERW DO 20 MINUT ON SORY ZA UTRUDNIENIA:p

SORRY ZE NIE GRZECZNIE POWIEM WEZCIE NIE PISCIE PRZEZ 20MINUT WOGOLE BO REJE NIE RUSZY A JA NIE WLACZE SERWA PROSTY UKLAD DZIEKUJE

Opublikowano

tak taki madry jestes n30 reje mula spamia i ma reje chodzic i zale mi tu dajesz napisane w poscie n 30 nie wchodza i mi tu reputacji nie psuj serw ion graja gracze i wszystko maja jak nie umiesz poczekaj to twoja starata

policz sobie ile jest sieci po 24 osub pomnoz

Opublikowano

mój nick Zesłaniec dajcie mi kase, i skille bo narazie nikt nie raczył tego zrobic

zbyt duża sygna

Opublikowano

A Więc do żeczy Do servera nic nie mam ani do GA:ale Gm Zipek przeszedł samego siebie :

po 1 OpenyourEyes bil innych na wolnym i padł na skilla i zabrałem branze mu po 2 poszedł popłakać się do tego nooba : zipka po3 zaczeli mnie wyzywac od

***** itp. ciągle komęda /dc Ogólem gdy nie zmienią GM-ów to nie polecam grać!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe za co to 10% ?? odpowie jakiś "super Modek" ???

Opublikowano

wiesz co Zipek nic nie mowil ja tez nic nie mowilem abys mu oddal branze jego wina bylo nie bic innych a co do gm to sie wgl nie zgodze jak ci serwer nie pasuje to nie graj pozdro Zak

Opublikowano

ciagle pokazuje sie "laczenie z serverem"...

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

PRRZEPRASZAM ZA UTRUDNIENIA ALE DZIECI NEO SPAMIA JAK HU..... NA HAMCHI nic nie poradze co 3 h reset:) dla wygody graczy gm sa wporzo ale jak sie tabun zuci to szok i po 40 widomosci pisze....................

Opublikowano

serw na ogol wydaje sie moze i fajny ale brak itemkow u handlarki roznosciami szczegolnie nawiazuje do braku kd a GA Michal nie wie co dzieje sie z handlarka i nie wie co zrobic.... AMATOR>>>>>

Pasjonat
Opublikowano

Siema zrob nowe sieci bo pelno ;/ daj znac ;] na gg ;d 475810

nie prosimy o sieci tak na przyszlosc ;d

temat: GA na razie nie ma, ale serw fajny.

userbarwb.png
Opublikowano

Proszę nie kopiować tekstów z mojego generatora !

Jeżeli już to nie kasuj : "Chcesz mieć taki temat ? Wejdź ..." !, albo przynajmniej napisz, że 1/2 tekstu w reklamie jest By Kaje11 ...

Możesz zmienić kolorki, ale tekst wymyśliłem ja !

Co do serwera, to niestety nie mam czasu sprawdzić co i jak, ale po liczbie postów, widać, że serwer jest grywalny

PS: Wiesz, co to prawa autorskie ?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...