Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nikt nie gra Rammusem

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwazyliscie moze zeby ktos gral rammusem? Ja juz dawno go nie widzialem. Tyle postaci ostatnio dostaje jakies zmiany a ramus rzadnej. Taki troche zapomniany champion

u1lc.png
Opublikowano

on jest dobry jak enemy team nie ma ap to Ramus jes op pick wtedy

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Aktualnie ciężko się nim gra, ale daje rade. Wydaje mi się, że jest to potężny pick na Bronze/Silver, ponieważ tam często biorą same AD (w moim przypadku przeważnie jak grałem to 4 picki były ad), i nie patrzą się ile masz armora/m.res. tylko ile hp. DMG ma z dupy dzięki pasywowi, robiąc go full armor ma się około 300 AD. Teraz częściej na topa biorą postacie AP ale jak ktoś weźmie AD i nie zrobi armor pene to gg wp linia wygrana.

Opublikowano

Myślę, że gdyby to Q nie zatrzymywało się tak jak uderzy w byle co i był trochę mniej manożerny to nawet może i by był grany :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja osobiście gram ramusem ma fajne bardzo ganki

+szybki

może dużo osób nie gra z nim bo uważa iż to jest useless al ja go polecam ;)

Opublikowano

Każda postać ma swoje wzloty i upadki, zagrają nim na turnieju to będzie go pełno, tak jest ze wszystkim. Ja też mam pytanie, jaki sens mają takie tematy?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Po co taki temat? Moim zdaniem takie tematy powinny byc usuwane, gdyz dyskusji tutaj nie widze, tylko kazdy pisze swoja opinie. Tak samo moge sobie zalozyc temat; czemu nikt nie gra gankplankiem, annie, brandem, cassio, chogiem, evelynn, galio, kennenem i moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc, no bez sensu.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Swego czasu widziałem go często pod AP po pewnym filmiku, ale to było tylko marnowanie jego. Moim zdaniem jest to świetny pick na top'a, na postacie które mają przeliczniki od ad i które nie posiadają przebicia np. w biernych.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ojć nie raz widziałem jak grają rammusem , nawet ostatnio grałem z rammusem (on był enemy team ) na bocie ( ja adc ) to za uja nie mogliśmy ich rozwalić , postać ogólnie dobra ( bardzo twardy tank )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...