Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o wytłumaczenie co do tego

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam niedawno zobaczylem ze na live mandzia ktos podal linka weszlem na niego i to byl serwis gdzie sa niby serwery za free ale jak to działa ? zeby pobrać kod na serwer musimy wypelnić ankiete? ale tam na dole jak wypelnimy pisze platnosc 6zl 42gr i ze serwis bedzie do mnie reklamy wysylac a czy da sie to jakos ominać np kupic starter za 5zl doladowac za np 10 kupic ta usluge i wyjac karte z telefonu ?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Był kiedyś hosting serwerów MC za darmo, ale już go nie ma.

Za darmo nic nie dostaniesz. Przeczytaj dokładnie regulamin na tej stronie.

Wszędzie gdzie tak piszą jest haczyk. Na jednej ze stron pisało w regulaminie bodajże, że NIE jest pewne, że serwer otrzymasz.

Ktoś otrzymał? Zapewne nikt.

Gdyby były hostingi za darmo, to płatne nie miałyby miejsca w internecie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

ale to jest od mandzia a gralem na serwerach tych co tam sa juz postawione

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Był kiedyś hosting serwerów MC za darmo, ale już go nie ma.

Za darmo nic nie dostaniesz. Przeczytaj dokładnie regulamin na tej stronie.

Wszędzie gdzie tak piszą jest haczyk. Na jednej ze stron pisało w regulaminie bodajże, że NIE jest pewne, że serwer otrzymasz.

Ktoś otrzymał? Zapewne nikt.

Gdyby były hostingi za darmo, to płatne nie miałyby miejsca w internecie.

Pewnie mowisz o darmowym crafcie.peel -> też to czytałem

Podaj link na pw do tego "Hostingu"

@EDIT:

Totalne dno, to ten sam serwis co darmocraft -> jedynie zmieniona nazwa, nie wiem jak ludzie sie na to nabierają.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

To działa ale musisz albo zaprośić 25 osób albo wysłać smsa

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

macie racje to fake bo po zaproszeniu graczy liczba sie nie zmniejsza a placimy za kazdy przyslany na nasz telefon sms z serwisu. a liczba graczy na serwerach sie nie zmienia tak samo jak liczba serwerów...

Opublikowano

Moj kolega otrzymal tam serwer,ale takie lagi sa ze szok,te darmowe serwery sa po 3 na jednej maszynie.Dopoki nikt nie wchodzi jest ping 300 wejdzie 1 osoba ping 1200,oni nie oszukuja,ale te serwery to dno totalne mniejsze lagi sa na hamakach.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...