Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] VI

arti1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma takie pytanie co myslicie o "vi" zaczołem nia grac rankedy i jest strasznie mocna.Moze mi cos jeszcze podpowiecie na jej temat czego niewiem?

Opublikowano

Ja to bym zaczoł od słownika no chybo że łotysz to nic ni mom.

@top

Może Ci się przydać że łatwo możesz gonić/uciekać przez ścianę używając Q, ulti używaj na enemy adc/apc w team fight i jeszcze w powietrzu jak zdążysz to zaznacz żeby łatwo sfocusować go.

Opublikowano

Wiesz czego nie wiesz? Że sie nie gra vi. Tylko w early jest ok bo ma dobre gangi. W late kompletnie useless, załóżmy że wbije z ulti w adc a normalny adc pozycjonuje= 1v5 po czym giniesz w sec.

Opublikowano

VI jest useless? Mówimy o tej samej grze? Postać jest bardzo dobra, strasznie duży dmg, zgodzę się że jeśli nie zgarnie trochę feeda to jej uzyteczność spada w late, ale nie jest useless.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Wiesz czego nie wiesz? Że sie nie gra vi. Tylko w early jest ok bo ma dobre gangi. W late kompletnie useless, załóżmy że wbije z ulti w adc a normalny adc pozycjonuje= 1v5 po czym giniesz w sec.

Jesli robisz ja pod ad to się nie dziw, robisz ja pod twardego offtanka. I w karę carryjesz gry, ale wniaskujac po tym ci napisałeś nadajesz się tylko do tego co sugeruje nick.

@top

Ogladnij streamera który gra Vi na pewno więcej się dowiesz niż od nas

Opublikowano

Gra nią troszke mniej osób niż wcześniej , ale to nadal dobra junglerka . Jesli bardzo Ci na niej zależy - kupuj !

Jesli nie to kup Zaca to też doby jungler i ma lepsze ganki .

giphy.gif ­

Opublikowano

Jest też świetna na topie, tons of dmg, a to ulti to jest jednak bajka : o Zagrałem nią z ciekawości jak to z nią jest

2nh29fa.jpg

Opublikowano

Nie gram co prawda na topie ale gdy była w rotacji przetestowałem ją.

Jest świetną postacią na topa jak i na jungle.

Ma dużo dmg i jest nawet troche tanky.

Według mnie-idealna postać na topa.

vns0.png

Opublikowano

Nie gram co prawda na topie ale gdy była w rotacji przetestowałem ją.

Jest świetną postacią na topa jak i na jungle.

Ma dużo dmg i jest nawet troche tanky.

Według mnie-idealna postać na topa.

Idzie się nią bardzo tanky, szczerze na screenie który wrzuciłem, kierowałem się buildem który wydawał mi się najsłusznieszy. Skończyłem z 4200HP 250DMG i sporo resist, czyli oparcie się bardziej na tanku, ale E Vi jest delikatnie przesadzone, po prostu za OP 2 stacki i 6s CD. to robi rozpie*dol w TF DMG idzie do wszystkich + ten który bezpośrednia dostaje ma przesrane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...