Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BuildCraft nie do końca taki trudny !

Deutsch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym wam przedstawić serię moich poradników dotyczących modyfikacji BuildCraft. Oto link do pierwszego odcinka:

http://www.youtube.com/watch?v=iOemJQns8W4

Drugi odcinek:

http://www.youtube.com/watch?v=v2aZ4smm30A

Trzeci odcinek:

http://www.youtube.com/watch?v=nAQFHrorBjk

Następne odcinku już niedługo !

Zapraszam do oglądania!Jeśli pomogłem możesz dać Like pod filmem a jeżeli chcesz być na bieżąco zapraszam do Subskrypcji kanału ;)

...Miłego oglądania...

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy poradnik ;d choć już to wie to zabawa zacznie sie z logistic pipes ;d i auto craftingiem o ile to pokażesz bo nie lookałem czy już czasem nie pokazałeś.

ps. dla mnie buildcraft zaczyna miec sens po dodaniu logistic pipes i additionals pipe ;d

a i czyta sie np:

kłery,kombaszczion endzin ;d

mojasygnan.png

Opublikowano

Ciekawy poradnik ;d choć już to wie to zabawa zacznie sie z logistic pipes ;d i auto craftingiem o ile to pokażesz bo nie lookałem czy już czasem nie pokazałeś.

ps. dla mnie buildcraft zaczyna miec sens po dodaniu logistic pipes i additionals pipe ;d

a i czyta sie np:

kłery,kombaszczion endzin ;d

Tak wiem :P

Dzięki za ocenę.

Opublikowano

Sam umiem korzystać z Buildcrafta,i to jest jedyna modyfikacja którą się na singlu. Wytłumaczone dobrze i zwięźle. Mi się nie przyda bo to znam ale dla innych to Trafienie w samą dziesiątkę.

23kawee.png   
Remember me, for centuries~

Opublikowano

Sam umiem korzystać z Buildcrafta,i to jest jedyna modyfikacja którą się na singlu. Wytłumaczone dobrze i zwięźle. Mi się nie przyda bo to znam ale dla innych to Trafienie w samą dziesiątkę.

Dzięki ;)

Opublikowano

Twoja seria jak najbardziej przyda się ludziom, którzy nie ogarniają BC ani trochę (np. ja). Życzę ci żebyś nagrał jak najwięcej odcinków demonstrujących zastosowania maszyn z tego modu.

Opublikowano

Mimo, że dość dobrze ogarniam BC, to obejrzałem do końca, bo ciekawie tłumaczyłeś, dla zaczynających z tym modem poradnik cud miód. :D Jak się orientujesz, mógłbyś zrobić też poradnik RedPower2?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Mimo, że dość dobrze ogarniam BC, to obejrzałem do końca, bo ciekawie tłumaczyłeś, dla zaczynających z tym modem poradnik cud miód. :D Jak się orientujesz, mógłbyś zrobić też poradnik RedPower2?

Postaram się ;)

Dziś nowy odcinek !

Opublikowano

Zdołałem tego moda troche ogarnąć , thx + Like :D

Dziś chyba lub jutro kolejny odcinek już o bardziej zaawansowanym mechanizmie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...